قوه قضائیه از حیثیت دولت و مجلس دفاع کند/ نمی توان از اتهاماتی که وزیر و نمایندگان بهم زدند به راحتی گذشت

    کد خبر :342874

روز گذشته استیضاح «علی ربیعی» وزیر سابق تعاون، کار و رفاه اجتماعی در صحن علنی مجلس شورای اسلامی برگزار شد و او نتوانست برای سومین بار در یکسال گذشته رأی اعتماد نمایندگان را به خود جلب کند و بر همین اساس از وزارت کار خداحافظی کرد. استیضاحی که البته با حواشی زیادی همراه شد تا بار دیگر برخی کارشناسان آن را یک روز نامطلوب برای قوه مقننه و کشور بخوانند.

به گزارش تابناک، سرانجام روزی که ابتدا نمایندگان مجلس به دلیل اعتراض به روند استیضاح «علی ربیعی» خواستار به تعویق افتادن بررسی دوباره صلاحیت وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی شدند، با غیر علنی اعلام کردن جلسه و تنفس سی دقیقه ای، روند استیضاح بار دیگر پیگیری شد و به پس گرفتن رأی اعتماد مجلس از وزیر مربوطه انجامید. وزیر سابق تعاون کار و رفاه اجتماعی در نخستین جمله در دفاع از خود گفت: امروز دو بار و در جلسه علنی و غیر علنی استیضاح شدم؛ سی دقیقه ای که معلوم نشد چه اتفاقی در آن افتاده است.

انگار قرار است همیشه در جریان استیضاح وزیران تعاون، کار و رفاه اجتماعی شاهد حواشی و موضوعات تاثر برانگیز باشیم، چه آن روزی که در دولت احمدی نژاد وزیر او یعنی «عبدالرضا شیخ الاسلامی» استیضاح شد و حاشیه های این مساله بر متن آن غلبه کرد به نحوی که روسای دو قوه با یکدیگر درگیری کلامی پیدا کردند و مجلس در یک روزی که به عنوان یکشنبه سیاه از آن نام برده شد جو متلاطم و نامطلوبی داشت.

چه روز گذشته که در جریان سومین جلسه بررسی صلاحیت «علی ربیعی» وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در طول یکسال اخیر، جو آنقدر متشنج بود و اتهامات زیادی علیه افراد مطرح شد که بسیاری از آن به عنوان روزی که حیثیت مجلس و دولت مورد هجمه قرار گرفت یاد می کنند. هرچند مجلس روز گذشته ربیعی را از تصدی سکان یک وزارتخانه کنار گذاشت، اما شرایط به نحوی پیش رفت که بسیار یاد همان یکشنبه سیاه افتادند.

البته با این تفاوت که بر خلاف احمدی نژاد،اینبار «حسن روحانی» رئیس جمهور برای دفاع از وزیر عضو کابینه اش در مجلس حاضر نشد و ترجیح داد که معاون اول رئیس جمهور در این جلسه حضور پیدا کند. البته کسی هم علیه رئیس مجلس در این جلسه ادعایی نکرد، اگرچه یکی از نمایندگان به نائب رئیس اول مجلس به دلیل دفاع از وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اتهاماتی وارد کرد که پزشکیان هم پاسخ او را داد.

به هر شکل اصل استیضاح روز گذشته مجلس در سایه حواشی پررنگ و اتهامات بسیاری که بین حاضران رد و بدل شد، کمتر مورد توجه واقع شد؛ موضوعاتی که در نهایت به کنار رفتن یکی از وزیران دولت دوازدهم انجامید و البته این مساله را یادآور شد که گویا چشم های زیادی به کرسی وزارت در وزارتخانه تعاون، کار و رفاه اجتماعی دوخته شده است؛ چراکه نهادهای اقتصادی بیشماری در زیر مجموعه این وزارتخانه قرار گرفته اند.

بسیاری از کارشناسان، اعضای دولت و نمایندگان مجلس درگیر اتهاماتی شدند که روز گذشته و در جریان استیضاح «علی ربیعی» در خانه ملت مطرح شد و البته بسیاری از مردم هم که پیگیر این استیضاح بودند به صورت مستقیم و از طریق رسانه ها در جریان این مسائل و موضوعات قرار گرفتند که تنها اگرچه برخی برای پیشبرد اهداف خودشان آن را مطرح کردند، اما قطعا چنین مسائلی به ایجاد فضای بی اعتمادی در جامعه خواهد انجامید.

حالا دیگر ربیعی وزیر کار نیست و استیضاح کنندگان او هم به مقصود سیده اند، اما مساله و موضوع مهمی که در این بین وجود دارد این است که مردم چشم انتظار بررسی اتهامات روز گذشته در مجلس از سوی قوه قضائیه هستند؛ موضوعی که اگر مورد رسیدگی و پیگیری قرار نگیرد، به طور قطعی منجر به خدشه وارد شدن به حیثیت مجلس و همچنین دامن زدن به ایجاد فضای بی اعتمادی عمومی خواهد شد.

به واقع در شرایط فعلی کشور، نمی توان از اتهاماتی که وزیر و نمایندگان بهم زدند به راحتی گذشت و حتما انتظار بسیاری از مردم این است که قوه قضائیه به عنوان مدعی العموم وارد شد و در خصوص این اتهامات ضمن بررسی تمامی جوانب و زوایای مطرح شد، در صورت صحت مطالب با افراد خاطی برخورد کند و در صورت عدم صحت آن، با مطرح کنندگان این ادعاهای بی پشتوانه که اعتماد عمومی را خدشه دار کرده اند، برخورد جدی کرده و نتیجه را به مردم اعلام کند.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید