قطعا رئیس دانشگاه آزاد در حادثه واژگونی اتوبوس علوم و تحقیقات مقصر است
داود محمدی، نماینده اصلاح طلب مجلس و عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات با اشاره به حادثه واژگونی اتوبوس دانشگاه آزاد می گوید: قطعا در عدم ثبات مدیریت این مسائل به وجود می آید و مطمئن باشید اگر ثبات در مدیریت دانشگاه به وجود نیاید، ممکن است شاهد ضایعات دیگری هم باشیم.
محمدی در گفت و گو با انتخاب با اشاره به حادثه واژگونی اتوبوس در واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد گفت: این اتفاق از یک نگاه به این شکل است که یک وسیله نقلیه از شرایط خوبی برخوردار نبوده و امنیت لازم را نداشته و باعث برو این حادثه شده که همه ما از آن بسیار متاسفیم و تصورمان این است که این دانشجویان، بچه های خودمان هستند.
او ادامه داد: از یک وسیله قدیمی که امنیت خوبی ندارد، در مکانی استفاده می کنیم که شرایط خوبی ندارد، از این نظر، در این حادثه، مدیریت دانشگاه قطعا مقصر است و هیچ شکی در این موضوع نیست. معاونین و مدیران مربوطه و مسئولین فنی مربوطه که ایمنی این وسیله برایشان ثابت شده نبوده هم مقصرند و حتما باید مورد بازخواست قرار بگیرند و جوابگو باشند.
محمدی ادامه داد: از یک نگاه دیگر، باید گفت. ثبات در مدیریت مسئله ای بسیار مهم و اساسی است. اما در چند سال اخیر مدیریت ها در دانشگاه آزاد مرتب تغییر می کند. مبنای تغییر هم برای بنده به عنوان یکی از اعضای کمیسیون آموزش مجلس روشن نیست.
او افزود: بارها در جلسات کمیسیون هم مطرح شده که باید ریشه این تغییرات مشخص باشد. ممکن است افرادی که این تغییرات را ایجاد می کنند، دلایلی داشته باشند اما این دلایل باید برای مجلسی که باید در راس امور باشد نیز روشن و مشخص شود.
عضو کمیسیون آموزش مجلس افزود: در این عدم ثباتی که در مدیریت ایجاد شده، قطعا بسیاری از مسائل اجرایی، آموزشی و فنی نادیده گرفته می شود و این قابل تحمل نیست. معتقدیم دانشگاه آزاد باید هرچه زودتر به یک مدیریت باثبات برسد تا این مدیریت باثبات هم در آموزش اثر خود را بگذارد هم در تربیت و پرورش و هم در کار تحقیقاتی.
محمدی اظهار داشت: دانشگاه آزاد بزرگترین دانشگاه کشور است و نقش مهمی در آموزش کشور داشته و دارد. از این رو، این موضوع ثبات در مدیریت باید جدی گرفته شود و باید آن را از حوزه مسائل سیاسی خارج کنیم. حالا اینکه این مدیر به لحاظ دیدگاه، چنین است و مدیر دیگر به لحاظ دیدگاه چنان است، را نباید وارد این فضا کنیم. به طور کلی فضای تحقیقاتی کشور را باید از این مسائل به دور نگه داریم وگرنه لطمات جبران ناپذیری به آن وارد می شود زیرا محیط، یک محیط علمی است.
او افزود: درست است که کسانی که در دانشگاه فعالیت می کنند، باید به انقلاب و نظام اسلامی اعتقاد و ارکان نظام را قبول داشته باشند اما در عین حال ممکن است سلایق سیاسی مختلف باشد. ما نباید این سلایق سیاسی را وارد حوزه دانشگاه کنیم و مبنای تصمیم گیری قرار دهیم.
محمدی تصریح کرد: قطعا در عدم ثبات مدیریت این مسائل به وجود می آید و مطمئن باشید این اتفاق، اولین و آخرین آن نخواهد بود و اگر ثبات در مدیریت دانشگاه به وجود نیاید، ممکن است شاهد ضایعات دیگری باشیم که امیدواریم خاتمه پیدا کند.