قایقرانی آبهای آرام قهرمانی جهان| شفیعیان به نیمهنهایی کایاک ۵۰۰ متر نرسید
![قایقرانی آبهای آرام قهرمانی جهان| شفیعیان به نیمهنهایی کایاک ۵۰۰ متر نرسید](https://baztab.ir/wp-content/uploads/2019/08/33-52.jpg)
در ادامه رقابت های قایقرانی آبهای آرام قهرمانی جهان، الناز شفیعیان از رسیدن به نیمهنهایی کایاک یکنفره ۵۰۰ متر بازماند.
روابط عمومی فدراسیون قایقرانی، با برگزاری مرحله مقدماتی کایاک یکنفره ۵۰۰ متر بانوان، الناز شفیعیان با ثبت رکورد ۱:۵۷.۲۴ ششم شد و از رسیدن به مرحله نیمهنهایی بازماند.
همچنین احمد احمدی ملیپوش بادبانی ایران بعد از چند هفته تمرین در اسپانیا برای حضور در رقابتهای کاپ جهانی و انتخابی المپیک ۲۰۲۰ راهی توکیو شد.
احمدی که تمریناتش را در اسپانیا پشت سر گذاشته، هم اکنون در ژاپن است و خود را برای این رقابت ها آماده می کند.
مسابقات کاپ جهانی بادبانی ۳ تا ۱۰ شهریورماه به میزبانی انوشیما ژاپن با حضور بهترینهای بادبانی جهان برگزار میشود. این مسابقات به منزله انتخابی المپیک قاره آسیا برای مسابقات المپیک توکیو است و احمدی برای کسب سهمیه باید بهترین قایق آسیایی شود.
مسابقات احمد احمدی از پنجم شهریور آغاز می شود. او که هم اکنون در انوشیما حضور دارد تمریناتش را آغاز کرده و امروز در یک مسابقه تمرینی شرکت کرد.