فروش نمایشگاه کتاب به ۹۹ میلیارد تومان رسید
قادر آشنا از فروش ۹۹ میلیاردی نمایشگاه کتاب تا پایان روز نهم و افزایش ۶ درصدی تراکنش خبر داد.
حاضر در نشست خبری قائم مقام سی و دومین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران قادر آشنا، قائم مقام نمایشگاه بین المللی کتاب تهران گفت:من اگر بخواهم به۳نکته کلی اشاره کنم باید بگویم کاری به گستردگی نمایشگاه کتاب نقاط قوت و ضعفی دارد و نقاط قوت باید تقویت شود و نقاط ضعف رفع شود. ما نیز بر این باوریم که باید چنین اتفاقی بیفتد.
وی به همکاری خوب نهادهای مرتبط با وزارت ارشاد اشاره کرد و گفت:با عراق و یونان مبادله غرفه رایگان در نمایشگاه های۲کشور را داشتیم و صحبتهایی کردیم که اختلافات موجود در صدور ویزا در نمایشگاه فرانکفورت نیز حل شود.
قائم مقام سی و دومین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران اظهار کرد: وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حضور مقام معظم رهبری اشاره کرد که به حوزه تمدنی و کشورهای مجاورمان توجه کنیم و ما حتما این را پیگیری خواهیم کرد و آن را احیا میکنیم.
آشنا افزود:نکته دیگری که وزیر به آن اشاره کرد کار کردن بر روی ادبیات مقاومت است و البته نکته مهمتر گام دوم انقلاب اسلامی است و این امر نیز بیشتر در دستور کار ما قرار میگیرد.
وی گفت:امسال۱۲۰رایت در نمایشگاه کتاب خرید و فروش شد و تا پایان روز نهم برگزاری نمایشگاه کتاب تهران نسبت به سال گذشته۳۷درصد افزایش خرید و ۶درصد افزایش تراکنش داشتیم و ۹۹میلیارد تومان فروش هم ثبت شده است.
قائم مقام سی و دومین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران با بیان اینکه آماده کردن زمینههای برگزاری نمایشگاه کتاب سال آینده از خرداد ماه شروع میشود، گفت:نمایشگاه سال آینده به دلیل همزمانی فرارسیدن ماه رمضان با روزهای تعیین شده برای برگزاری نمایشگاه کتاب، احتمالا در روزهای قبل از ماه مبارک رمضان یا در روزهای بعد از ماه مبارک رمضان برگزار میشود. البته ممکن است که در ماه دیگری دیگر شاهد برگزاری نمایشگاه کتاب باشیم.
آشنا در خصوص هزینه و نحوه حضور مهمان ویژه نمایشگاه در این نمایشگاه هم گفت:ما هزینهای در بخش بین الملل نداشتیم و مسئولان براساس قانونی که در کشورشان وجود دارد فقط میتوانند برای حضور در مراسمهای بین المللی فقط ۵روز خارج از کشور باشند.
وی با بیان اینکه نمایشگاه کتاب امسال مراسم اختتامیه ندارد، درباره نحوه خرید کتاب توسط وزارت ارشاد گفت:همکاران ما در وزارت ارشاد نمیخواستند رفت و آمد بازدیدکنندگان را مختل کنند، اما در نهایت تصمیم گرفته شد که کتابهایی را در سطح نمایشگاه خریداری کنند. برخوردهای خاص با برخی از غرفه داران نمایشگاه نیز در یک مورد مرتبط با جانمایی غرفه بوده است و دلیل دیگر را نمیدانم.
قائم مقام سی و دومین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران در خصوص مزایده برای تبلیغات سطح نمایشگاه نیز گفت:ما براساس قانون برای تبلیغات در سطح نمایشگاه مزایده گذاشتیم و همه شرکتها در این مزایده شرکت کردند. در نهایت شرکتی با پیشنهاد ۳میلیارد و ۷۵۰میلیون تومان برنده مزایده شد.
آشنا افزود:وزارت ارشاد از سی و دومین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران ۸میلیارد و ۷۰۰میلیون تومان درآمد داشته است.