فردا هم قیمت‌ طلا و سکه میلیونی رشد می‌کند؟

    کد خبر :1183550
قیمت طلا و سکه

قیمت طلا و سکه در معاملات روز سه‌شنبه ۱۶ دی تحت تأثیر رشد اونس جهانی و افزایش دلار با جهش‌های میلیونی همراه شد.

سکه امامی پس از نوسان در محدوده‌های بالاتر، به کانال ۱۶۶ میلیون تومان رسید و طلای ۱۸ عیار بار دیگر در کانال ۱۶ میلیون تومانی تثبیت شد. سکه بهار آزادی با افزایش حدود هفت میلیون تومانی بیشترین رشد را در میان قطعات سکه ثبت کرد.

بر اساس تحلیل کارشناسان بازار طلا و سکه، هیجان خرید همچنان بالاست، اما شدت نوسانات در پایان معاملات روز سه‌شنبه کاهش یافته است. رشد ۲۲ دلاری اونس جهانی طلا به ۴۴۶۷ دلار و صعود دلار به کانال ۱۴۵ هزار تومان، از عوامل اصلی افزایش قیمت‌ها در بازار داخلی بودند.

تحلیلگران معتقدند در معاملات فردا (چهارشنبه) قیمت طلا و سکه همچنان روند نوسانی و با گرایش صعودی دارد. تا زمانی که اونس جهانی بالای ۴۴۰۰ دلار و دلار در کانال ۱۴۵ هزار تومان تثبیت شود، احتمال اصلاح سنگین قیمت‌ها پایین است.

کارشناسان هشدار می‌دهند که در صورت تداوم هیجان تقاضا، سکه امامی می‌تواند دوباره محدوده‌های بالاتر از کانال ۱۶۶ میلیون تومانی را لمس کند. در بازار طلا نیز، تثبیت قیمت طلای ۱۸ عیار وابسته به دلار و اونس جهانی است و هرگونه عقب‌نشینی در این دو عامل می‌تواند کاهش مقطعی قیمت‌ها را به همراه داشته باشد.

در معاملات روز سه‌شنبه:

  • سکه امامی با رشد ۶ میلیون تومانی به ۱۶۶ میلیون تومان رسید.

  • سکه بهار آزادی با افزایش ۷ میلیون و ۲۸۵ هزار تومانی به ۱۶۰ میلیون و ۱۷۵ هزار تومان رسید.

  • نیم‌سکه ۸۶ میلیون و ۴۱۰ هزار تومان، ربع سکه ۵۲ میلیون و ۵۶۰ هزار تومان و سکه گرمی ۲۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان معامله شد.

  • هر مثقال طلای ۱۸ عیار ۶۹ میلیون و ۸۴۶ هزار تومان و هر گرم طلای ۱۸ عیار ۱۶ میلیون و ۱۲۳ هزار تومان معامله شد.

همچنین حباب سکه بهار آزادی با رشد ۳ میلیون و ۲۱۶ هزار تومانی همراه شد و حباب سایر قطعات نیز نوساناتی محدود داشت.

فضای کلی بازار همچنان پرریسک و مستعد نوسان ارزیابی می‌شود و فعالان بازار باید برای تغییرات سریع قیمت‌ها آماده باشند.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید