عبور زیر دریایی اتمی روسیه از آب های آمریکا
![عبور زیر دریایی اتمی روسیه از آب های آمریکا](https://baztab.ir/wp-content/uploads/2018/03/1-35.gif)
نیروی دریایی روسیه اعلام کرد که زیردریایی اتمی این کشور بدون اینکه شناسایی شود از آب های سرزمینی آمریکا عبور کرده است.
«سرگئی استارشینوف» از فرماندهان نیروی دریایی روسیه با تایید این خبر، افزود که ماموریت این شناور برای محفوظ ماندن از رادارهای آمریکا با موفقیت انجام شده است.
استارشینوف بدون اشاره به زمان و محل عبور این زیردریایی، تصریح کرد که این شناور از کنار یک پایگاه نظامی آمریکایی و بدون نقض حریم دریایی از آب های بی طرف گذر کرده است.
به گزارش برنا،این در حالی است که نیروی دریایی آمریکا پس از عبور یک کشتی جاسوسی روسیه از ۲۷ کیلومتری مرزهای دریایی این کشور، ناو هواپیمابر جرج بوش را در ساحل ویرجینیا مستقر کرده بود.