عارف: حق نداریم در زندگی مردم تجسس کنیم

    کد خبر :1113616
عارف

معاون اول رئیس‌جمهور با تأکید بر اینکه «حق نداریم در زندگی مردم تجسس کنیم»، اظهار داشت که نباید فردی که دارای ویژگی‌های اخلاقی و اسلامی است، در مسیر کاری و اداری آلوده به ویژگی‌های ناپسند شود.

به گزارش ایرنا، محمدرضا عارف در مراسم تکریم حجت‌الاسلام حسن درویشیان و معارفه مصطفی مولوی به عنوان رئیس دفتر بازرسی ویژه رئیس‌جمهور، با بیان اینکه راهبرد دولت سیزدهم پیشگیری از فساد و جرم است، گفت: «از تمامی نهادهای بازرسی و نظارتی تقاضا دارم تا سلامت سیستم و نظام را پیگیری کنند. ما به دنبال ارائه آمار در مورد فساد نیستیم، بلکه هدف ما پیشگیری از آن است.»

عارف افزود: «امیدواریم روزی برسد که دستورات اسلام آن‌طور که باید پیاده‌سازی شود، به‌طوری که فعالیت نهادهای نظارتی و بازرسی به حداقل برسد.» وی همچنین تأکید کرد که باید پیش از وقوع فساد، به پیشگیری و حفظ سلامت نظام اداری توجه کنیم تا نیازی به اقدامات درمانی و جراحی نباشد، چرا که جراحی‌های گذشته هزینه‌های زیادی برای کشور به همراه داشته و آلوده شدن دست یک مسئول را نمی‌توان به سادگی پاک کرد.

معاون اول رئیس‌جمهور تصریح کرد: «دولت برای بستن پرونده‌های فساد آماده است و دفتر بازرسی ویژه رئیس‌جمهور و وزارت اطلاعات باید در سالم‌سازی نظام اداری همکاری کنند. هدف ما این است که در پایان دولت سیزدهم به مردم و مقام معظم رهبری گزارشی مبنی بر اقدامات مؤثر در مبارزه با فساد و سالم‌سازی نظام اداری ارائه دهیم.»

عارف در ادامه گفت که دفتر بازرسی ویژه رئیس‌جمهور نقش مهمی در نظارت بر امور دارد و این دفتر باید به‌طور ویژه از تمام امکانات دستگاه‌های نظارتی کشور بهره‌برداری کند تا در مبارزه با فساد و سالم‌سازی نظام اداری کمک کند. وی تأکید کرد که برای داشتن یک نظام اداری سالم، نهادهای نظارتی باید مستقل و با اختیارات ویژه عمل کنند.

وی همچنین با اشاره به ضرورت نگاه ویژه به مسئولین گفت: «در نظام جمهوری اسلامی، رفتار مسئولین باید الگو باشد. حتی در دولت وفاق ملی، شعار عدالت به معنای سلامت اداری و حکومت سالم است و باید بر اساس این نگاه عدالت، افرادی که مسئولیت‌های سنگین دارند هیچ‌گونه امتیاز ویژه‌ای نداشته باشند.»

عارف در بخش دیگری از سخنان خود به گزینش مسئولین اشاره کرد و گفت: «برای گزینش مسئولین باید تعهد به ارزش‌های الهی، سلامت اداری و وسواس در تحصیل مال حلال در نظر گرفته شود. این شاخص‌ها در انتخاب افراد برای مسئولیت‌ها اهمیت دارد و بر همین اساس باید نظارت، پیشگیری و تذکر در اولویت قرار گیرد.»

معاون اول رئیس‌جمهور در پایان تأکید کرد: «سلیقه‌ای عمل کردن، تبعیض و عدم اجرای قانون مقدمه فساد است. در یک نظام اداری سالم و بی‌خطا، نهادهای نظارتی از استقلال ویژه‌ای برخوردار هستند و دستورات آنها باید برای همه لازم‌الاجرا باشد.»

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید