افت شدید بازارهای آسیایی با افزایش ریسک‌های بین‌المللی

    کد خبر :166915

عوامل گوناگونی مانند کاهش قیمت فلزات و نگرانی‌های مربوط به سیاست‌گذاری‌های پولی در چین، حال‌وهوای پر ریسک بازار را به اوج خود رساند و سهام آسیایی به پایین ترین سطح دو ماه اخیر خود رسید.

به گزارش بازتاب به نقل از رویترز، روز چهارشنبه درحالی که عوامل گوناگونی مانند کاهش قیمت‌ فلزات و نگرانی‌های مربوط به سیاست‌گذاری‌های پولی در چین، حال‌وهوای پر ریسک بازار را به اوج خود رساند، سهام آسیایی در کل منطقه با نوساناتی همراه شد.

افرادی که از پیش‌بینی قیمت‌ها به دنبال کسب سود در بازار هستند متوجه شدند که حال‌وهوای کاهش قیمت‌ها به اروپا خواهد رسید و پیش‌بینی کردند فوتسی انگلستان ۰.۵ درصد پایین‌تر باز شود، شروع شاخص داکس آلمان با افتی ۰.۶ درصدی همراه باشد و کاک فرانسه هم معاملات امروز خود را با ۰.۵ درصد کاهش قیمت آغاز کند.

گسترده ترین شاخص ام‌اس‌سی‌آی از سهام آسیا اقیانوسیه در خارج ژاپن به پایین‌ترین سطح ۲ ماهه خود رسید و تا لحظه نگارش این خبر ۱.۵ درصد سقوط داشت.

این شاخص در ابتدای امروز تحت تاثیر افت‌های شبانه وال‌استریت قرار گرفت که علت آن هم سقوط ادامه‌دار بخش تکنولوژی بود.

سپس با افت بازارهای سهام آسیایی این شاخص بیشتر پایین آمد. با نگرانی‌های شدید از این‌که بانک مرکزی چین نقدینگی را محدودتر کند، شاخص سهام اس‌اس‌ای‌سی به کمترین میزان سه ماهه خود سقوط کرد و در هنگ‌کنگ هم شاخص هانگ‌سنگ به کمترین میزان یک ماهه خود دست یافت.

پس از این که در معاملات شبانه قیمت مس به پایین‌ترین میزان دو ماهه خود رسید، در بازار سهام ژاپن تولیدکنندگان آلیاژهای غیر آهنی با ضررهای سنگینی مواجه شدند و شاخص نیکی۲۲۵ ژاپن تا به این لحظه ۲ درصد سقوط کرده است.

با تصمیم رییس‌جمهور آمریکا، دونالد ترامپ، برای به رسمیت شناختن بیت‌المقدس به عنوان پایتخت اسراییل در اواخر روز چهارشنبه، ریسک های ژئوپولیتیکی تقویت شدند.

با بازگشت ریسک‌ها به بازارهای ارز، دلار هم افت کرد. شاخص دلار در برابر ۶ ارز مهم جهان با افتی ۰.۲ درصدی روبرو شد و به نرخ ۹۳.۲۱۳ رسید.

دلار در برابر ین ژاپن هم ۰.۴ درصد از ارزش خود را از دست داد و به نرخ ۱۱۲.۱۱۰ ین در برابر هر دلار رسید.

قیمت مس در بازار فلزات گران‌بهای لندن، پس از سقوط به پایین‌ترین قیمت دو ماهه ۶۵۰۷.۵۰ دلار برای هر تن، ۰.۳۵ درصد بالا آمد و در قیمت ۶۵۶۵.۵۰ دلار برای هر تن بسته شد

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید