طعمه انگلیس برای صید استعدادهای برتر جهان
![طعمه انگلیس برای صید استعدادهای برتر جهان](https://baztab.ir/wp-content/uploads/2020/01/طعمه-انگلیس-برای-صید-استعدادهای-برتر-جهان.jpg)
دولت بوریس جانسون برای جذب استعدادهای برتر و نخبگان جهان اعم از دانشمندان، محققان و ریاضیدانان از راهاندازی نظام مهاجرتی جدید با عنوان «روادید استعدادهای جهانی» با هدف تسهیل روادید برای نخبگان جهان و کشاندن آنها به انگلیس خبر داد.
این طرح قرار است ۲۰ فوریه (اول بهمن) راه اندازی شود و هیچ محدودیتی برای جذب افراد در آن دیده نشده است.
جانسون گفته، از آنجا که انگلیس درحال خروج از اتحادیه اروپاست، می خواهیم این پیام را بدهیم که کشور ما به روی استعدادهای برتر و نخبگان جهان باز است و همه دانشمندان و محققان می توانند طی فرایندی خیلی سریعتر از گذشته، وارد انگلیس شوند.
نخست وزیر انگلیس همچنین اعلام کرد که به طور ویژه ۳۰۰ میلیون پوند برای حوزه ریاضیات اختصاص داده تا به این ترتیب هزینه جذب دانشجویان سطح دکتری و پروژههای تحقیقاتی دو برابر شود.