صنعت نساجی را از گمنامی درآورید!

    کد خبر :10137

رییس اتحادیه کارگران قراردادی و پیمانی می‌گوید: وقتی که ایجاد هر شغل در کشور به ۱۰۰ تا ۳۰۰ میلیون تومان پول نیاز دارد، چطور می‌گویند اشتغال سرمایه نمی‌خواهد؟

فتح اله بیات اظهار کرد: اشتغال موضوعی نیست که با شعار آن را پیگیری کنیم. اشتغال برنامه ریزی می‌خواهد و باید به لحاظ ساختار و زیربنایی اصلاح شود.

وی ادامه داد: اشتغال زمانی قابل تحقق است که جدا از موضوع اشتغال و بنگاه‌های زودبازده، به فکر اشتغال پایدار و بلندمدت باشیم و از لحاظ ساختاری به نحوی عمل کنیم که کارگاه‌ها و کارخانه‌ها برای سالهای و نسل‌های آینده بازده داشته باشد.

تامین امنیت شرط ورود سرمایه‌ها به کشور

رییس اتحادیه کارگران قراردادی و پیمانی تصریح کرد: بدون حتم اشتغال با سرمایه‌گذاری حاصل می‌شود و این تصور که برای ایجاد شغل نیاز به پول نیست اشتباه است. وقتی سرمایه‌های داخلی و خارجی را به کار بگیریم، می‌توانیم با مدیریت بر کار و تولید به رشد دست پیدا کنیم.

بیات افزود: طبعا در کنار ایجاد سرمایه باید امنیت آن هم فراهم شود چون اگر امنیت نباشد سرمایه‌گذار داخلی و خارجی برای وارد کردن سرمایه‌های خود تردید می‌کنند.

به گفته این مقام مسئول کارگری وقتی سرمایه‌گذار داخلی برای آوردن سرمایه خود پا پیش نمی‌گذارد باید به سمت سرمایه‌گذار مطمئن خارجی رفت و با ایجاد امنیت و ارائه مشوق‌های مختلف او را ترغیب به سرمایه‌گذاری در کشور کرد.

مکانیزه کردن کشاورزی و تقویت صنایع مادر

این مقام مسئول کارگری با تاکید بر ضرورت شناسایی منابع و ذخایر کشور در خصوص اشتغال، گفت: ایران به لحاظ جغرافیایی و استراتژیکی می‌تواند در همه زمینه‌ها ایفای نقش کند. درست است که اقتصاد ایران از ابتدا تک محصولی و وابسته به درآمدهای نفت بوده ولی اگر از پتانسیل‌های بخش کشاورزی استفاده و کشاورزی خود را مکانیزه کنیم اشتغالزایی گسترده‌ای خواهیم داشت.

وی افزود: در بخش صنعت هم باید به آن دسته صنایعی که در آنها امکان رشد داریم ورود کنیم و صنایع مادری را که کشش و ظرفیت بالایی دارند ولی گمنام و راکد و غیرفعال مانده‌اند مثل صنعت نساجی تقویت کنیم.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید