صداوسیما گرفتار یک باند سیاسی است/ از جوانان می خواهم نظارت کنند
یک کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری گفت: به آنهایی که میخواهند قدرت در انحصار یک گروه خاص باشد میگوییم که قدرت ایران به همه ملت تعلق دارد و ما حصر قدرت را نمیپذیریم.
حجتالاسلام والمسلمین حسن روحانی کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری صبح امروز در جمع هواداران خود در سالن 6 هزار نفری انقلاب زنجان با تأکید بر اینکه همه مردم آماده یک تصمیم بزرگ ملی هستیم، اظهار کرد: روز جمعه باید میان یکی از دو راه تصمیم بگیریم؛ یا به سمت قله برویم و پرچم ایران را به اهتزاز درآوریم یا خدای نکرده به سمت دره برویم و عزت خود را از دست دهیم.
وی با تأکید بر اینکه مردم زنجان و ایران راه قله را انتخاب خواهند کرد خطاب به برخی رقبای خود خاطرنشان کرد: به جوانان اعتماد کنید و در روستاها به مردم دروغ نگویید؛ مردم را با اتوبوس جمع نکنید و در پادگانها نهار چرب ندهید چرا که همه دنیا همین چند روز نیست.
این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری با تأکید بر لزوم رعایت اخلاق و صداقت از سوی سایر کاندیداها گفت: مگر رهبر انقلاب نفرمودند که مرّ قانون را رعایت کنید؟؛ پس رعایت قانون کجا رفته است؟؛ مگر ایشان نفرمودند که حقالناس را رعایت کنید؟؛ پس حقالناس کجا رفته است؟
روحانی با انتقاد از برخی سیاستها در صداوسیما اظهار کرد: همه کارمندان صداوسیما افراد خوبی هستند و خبرنگاران و تولیدکنندگان آن رسانه نیز زحمتکش هستند و ما آنها را دوست داریم. اما این رسانه گرفتار یک باند سیاسی شده است.
وی ادامه داد: من نمیخواهم از شورای نگهبان درخواست کنم که نظارت کنند اما از جوانان میخواهم که در این زمینه نظارت داشته باشند.
این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری با انتقاد از رفتار برخی رقبای خود گفت: اگر میخواهید به روحانی توهین کنید، چهار سال این کار را انجام دادید. باز هم توهین کنید اشکالی ندارد اما چرا به معلمان کشور توهین میکنید و به دروغ میگویید که در مدارس ما ضد عفت و حجاب به فرزندانمان درس داده میشود. پس شرم و خجالتتان کجا رفته است؟
روحانی ادامه داد: چرا به روستاییان شریف و زحمتکش و تولیدکننده ما به دروغ می گویید که به روحانی رأی ندهید چون یارانه شما قطع خواهد شد. این در حالی است که روحانی میگوید باید به جای اینکه پول گندم را به کشاورزان برزیلی بدهیم، باید پول آن به کشاورزان زنجانی برسد. ما با هم چهار سال پیش در عهد و پیمانی تصمیم گرفتیم که چهره واقعی ایران را به جهانیان معرفی کنیم. ما چهار سال قبل تصمیم گرفتیم که به جهانیان بگوییم مردم ایران اهل خشونت و افراط نیستند بلکه مردم صلح، برادری و همزیستی مسالمتآمیز هستند. چهار سال پیش تصمیم گرفتیم که دروازههای کشور را نبندیم و در را به روی گردشگران خارجی باز کنیم.
وی با تأکید بر اینکه ما نمیتوانیم یک کشور عظیم و بزرگ 80 میلیونی را با نذر و صدقه اداره کنیم، اظهار کرد: ما نمیتوانیم بعد از این همه تجربه به چهار سال قبل بازگردیم. ما تصمیم گرفتهایم که مسیر تعالی و پیشرفت را ادامه دهیم و نمیخواهیم که ایران دوباره تحریم شود و دربهای بانکها را ببندیم و به جای آن دربهای صرافیها را باز کنیم. ما دیگر نمیخواهیم کشتیهای بزرگ به جای بنادر ایران در بنادر کشورهای جنوبی پهلو بگیرند و کانتینرها را با 700 دلار اضافهتر و با لنج به بندرعباس بیاوریم. ما نمیخواهیم که بالای کشتی ایران پرچم فلان جزیره کوچک باشد بلکه میخواهیم بر روی کشتیهای ما پرچم ایران برافراشته باشد.
رئیس دولت تدبیر و امید با تأکید بر لزوم تکمیل پروژههای ناتمام در سطح کشور گفت: ما میخواهیم که بازار دنیا را تصرف کنیم و نمیخواهیم که طرحهای مختلف از جمله پتروشیمی زنجان از سال 85 نیمهکاره بماند. در این راستا تاکنون 3.6 میلیون یورو منابع مالی این پروژه را تأمین کردهایم.
به گزارش ایسنا، حسن روحانی در بخشهای دیگری از صحبتهای خود با تأکید بر اینکه افتخار ما این است که کشورمان اسلامی و حسینی است، خطاب به برخی رقبای خود گفت: آیا حاضر شدهاید که به خاطر انتخابات اخلاق و دینتان را بفروشید و ایران را آغشته به سیاهنمایی کنید؟؛ آیا به خاطر رأی میخواهید که محرومان و فقرای جامعه را تحقیر کنید؟
وی گفت: صدا و سیمایی که همه کارکنانش زحمت کشاند گرفتار یک باند سیاسی است؛ به جای شورای نگهبان از جوانان می خواهم نظارت کنید.