صبحانهای که کاهش وزن را ۲ برابر میکند
نتایج تحقیقات نشان میدهد مصرف پروتئینهای با کیفیت بالا مانند تخممرغ، ماست یونانی و گوشت بدون چربی در وعده صبحانه میتواند کاهش وزن را افزایش دهد.
نتایج تحقیق جدید نشان میدهد مصرف کالری بیشتر برای صبحانه با کاهش وزن بیش از ۲ برابر و کاهش دور کمر مرتبط است.
در تحقیقات پیشین مشخص شد حتی خوردن یک دسر در صبحانه مانند یک کلوچه یا تکه کیک شکلاتی با سطوح پایینتر انسولین در آینده و سطوح سالمتر تری گلیسیرید مرتبط است.
به طور کلی افرادی که کالری روزانه خود را در ساعات اولیه روز دریافت میکنند، میتوانند کاهش وزن را ۲ برابر کنند.
به گفته محققان با وجود این موارد بیش از نیمی از جوانان صبحانه را حذف میکنند.
دکتر هدر لیدی، یکی از محققان این تحقیق، اظهار کرد: در این تحقیق بررسی شد آیا نوع صبحانه مصرفی میتواند مدیریت وزن را در جوانانی که معمولا صبحانه را حذف میکنند، بهبود بخشد یا خیر.
عموما عادات غذایی افراد در دوران نوجوانی ایجاد میشود. اگر نوجوانان قادر به ایجاد عادات غذایی خوب مانند خوردن صبحانه باشند، احتمالا تا پایان عمر این عادت ادامه خواهد یافت.
این تحقیق شامل ۲۸ نوجوان دارای اضافه وزن بود که نیمی از آنان صبحانه با پروتئین بالا(۳۵ گرم) و نیمی از آنان صبحانه با پروتئین معمولی(۱۳ گرم) مصرف میکردند.
صبحانههای پروتئینی معمولی شامل شیر و غلات و صبحانههای با پروتئین بالا شامل تخم مرغ، لبنیات و گوشت بدون چربی بود.
همه نوجوانان شرکتکننده در این مطالعه گزارش کردند که تقریبا هر روز هفته از وعده صبحانه صرف نظر کردهاند.
دکتر لیدی گفت: گروهی از نوجوانانی که صبحانه با پروتئین بالا مصرف کردند، ۴۰۰ کالری دریافتی روزانه خود را کاهش و توده چربی بدنشان را از دست دادند؛ این در حالی است که گروههایی که صبحانه با پروتئین معمولی مصرف کردند یا به حذف صبحانه ادامه دادند، چربی بیشتری در بدن داشتند.
به گزارش عصر ایران، این نتایج نشان میدهد وقتی افراد صبحانه با پروتئین بالا مصرف کنند، در بقیه روز غذای کمتری مصرف میکنند. علاوه بر این نوجوانانی که صبحانه با پروتئین بالا میخوردند، سطح گلوکز پایدارتری نسبت به سایر گروهها داشتند.