شمخانی: تاثیرگذارترین اقدام متقابل، اتخاذ سازوکار قانونی تکلیف‌آور در مجلس است

    کد خبر :39402

نماینده مقام معظم رهبری و دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: در جلسه اخیر هیات نظارت بر اجرای برجام، مصوبه مجلس سنای آمریکا به دقت مورد بررسی قرار گرفت و تصمیمات لازم در خصوص انجام اقدامات و فعالیت‌های متقابل اتخاذ شد.

به گزارش ایسنا، علی شمخانی با بیان این‌که انجام این‌گونه اقدامات از سوی آمریکا را فارغ از نسبت حقوقی آن با برجام، رفتاری خصمانه و غیر قانونی علیه جمهوری اسلامی ایران است افزود: تداوم مسیر غیر سازنده دولت قبلی ایالات متحده آمریکا علیه ایران نشان می‌دهد که حکام این کشور بدون توجه به هنجارهای پذیرفته شده بین‌المللی به دنبال بهانه‌جویی برای افزایش تنش و بی‌ثباتی در منطقه هستند.

شمخانی افزود: افراط گرایان آمریکا و داعش دو روی یک سکه هستند که با هدف مشترک و ابزارهای متفاوت به دنبال تاثیرگذاری منفی بر محیط داخلی کشور و امنیتی کردن شرایط جمهوری اسلامی ایران هستند.

دبیر شورای عالی امنیت ملی اظهارات ستیزه‌جویانه وزیر امور خارجه آمریکا را مصداق بارز توحش مدرن عنوان کرد و گفت: متاسفانه امروز در منطقه و در عرصه بین‌الملل افراد و کشورهایی صحبت از ثبات و امنیت می‌کنند که خود ریشه و ثمره ناامنی، شرارت و توسعه تروریسم هستند.

شمخانی با اشاره به اقداماتی که از سوی مجلس شورای اسلامی به منظور مقابله با مصوبه اخیر کنگره آمریکا دنبال خواهد شد، اظهار کرد: یکی از تاثیرگذارترین اقدامات برای بسیج مجموعه ظرفیت‌های کشور در مسیر برخورد با اقدامات ستیزه‌جویانه آمریکا، اتخاذ سازوکارهای قانونی تکلیف‌آور است که در این راستا مجلس شورای اسلامی اقدامات لازم را انجام خواهد داد.

نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی عنوان کرد: تجربه شکست خورده تحمیل جنگ، تحریم‌های همه جانبه و اقدامات تروریستی گسترده علیه ایران نشان دادکه انسجام غیرقابل خدشه کشورمان که بر پایه حمایت و مشروعیت مردمی استوار است با اقداماتی از این دست در معرض آسییب قرار نخواهد گرفت.

وی هدف دشمن از تحریم‌ها را تاثیرگذاری منفی بر اقتصاد کشور و آسیب‌پذیر کردن جامعه در برابر فشارهای اقتصادی عنوان کرد و افزود: اقتصاد مقاومتی و تحکیم ساخت درونی قدرت نظام، فارغ از وجود یا فقدان تحریم، راهبرد محوری کشور برای مدیریت تغییرات اقتصادی، سیاسی و امنیتی است.

شمخانی با تاکید بر ضرورت تقویت انسجام ملی در فضای پس از انتخابات گفت: با عبور از انتخابات، اکنون باید رقابت‌ها به فراموشی سپرده شود و مجموعه سلیقه‌های سیاسی و رسانه‌های وابسته به آنها با اتخاذ مشی سازنده و همکاری و انسجام بیش از پیش، دولت منتخب را برای تحقق راهبردهای تعیین شده از سوی مقام معظم رهبری در ابعاد سیاسی، اقتصادی و فرهنگی یاری کنند.

به گزارش ایسنا،‌ 25 خرداد، سنای آمریکا طرح تحریم‌های جدید علیه ایران و روسیه و تدوین و منسجم کردن تحریم‌های کنونی ضد این دو کشور را با ۹۸ رأی موافق تصویب کرد. برنی سندرز و رند پال به این طرح رأی مخالف دادند.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید