سیگاری‌ها سال آینده 800 میلیارد تومان مالیات می‌دهند

    کد خبر :656624

بر اساس جداول لایحه بودجه ۹۹ کل کشور، درآمد دولت از مالیات بر فروش سیگار در سال آینده ۸۰۰ میلیارد تومان پیش‌بینی شد.

 

در لایحه بودجه ۱۳۹۹ کل کشور که امروز از سوی رئیس‌جمهور تقدیم مجلس شد، در پیوست شماره یک که مربوط به اعتبار تملک دارایی سرمایه‌ای است، در جدول شماره ۳ این پیوست در ردیف ۱۱۰۵۰۶ آمده است.

 

مالیات بر فروش سیگار بر اساس لازم‌الاجرا نبودن قانون ممنوعیت ورود برخی کالاهای غیرضرور مصوب ۲۲ شهریور ۷۴ و مجاز بودن تامین کسری سیگار از طریق واردات، درآمدهای عمومی استانی در این ردیف ۸۰۰ میلیارد و ۶۲۵ میلیون تومان در نظر گرفته شده و نیز درآمدهای اختصاصی ۸ میلیارد و ۸۷ میلیون تومان پیش‌بینی شده است که در مجموع مالیات بر فروش سیگار در سال آینده ۸۰۸ میلیارد تومان پیش‌بینی شده است.

 

به گزارش فارس،همچنین مالیات بر نقل و انتقال اتومبیل در سال آینده ۱۳۲۲ میلیارد تومان در نظر گرفته شده است و نیز مالیات بر شماره‌گذاری خودرو بر اساس جدول خودرو ۷۰۰ میلیارد تومان پیش‌بینی شده است.

 

همچنین عوارض خروج مسافر از مرزهای کشور در مجموع ۱۶۱۰ میلیارد تومان پیش‌بینی شده است.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید