سونامی سالمندی در ایران طی ۲۰ سال آینده

    کد خبر :497323
سونامی سالمندی

رییس سازمان بهزیستی کشور گفت: ایران در ۲۰ سال آینده با یک سونامی سالمندی مواجه خواهد شد که مسئولان باید از هم‌اکنون برای مواجهه با آن برنامه‌ریزی کنند.

«وحید قبادی دانا» در مراسم افتتاح خانه سالمندان قیومی ابرکوه به وجود سالمندان در کشور اشاره کرد و گفت: مراکز نگهداری شبانه‌روزی یکی از مأمن‌های حضور سالمندان است به‌ طوری‌ که هم‌اکنون در سطح کشور بیش از ۱۱ هزار سالمند در ۳۰۰ مرکز شبانه‌روزی نگهداری می‌شوند.

وی با اشاره به این که اگر بهترین شرایط رفاهی هم برای سالمندان فراهم شود باز احساس تنهایی دارند، افزود: حضور سالمندان در خانه‌های کوچک سالمندی بخشی از این مشکل را مرتفع می‌کند.

وی ادامه داد: مشارکت سالمندان در اداره امور خانه و انجام امور روزانه همچون افراد عادی، ضمن تقویت روحیه اعتمادبه‌نفس به‌طور طبیعی یک نوع کاردرمانی محسوب می‌شود.

رییس سازمان بهزیستی کشور از وجود موج سونامی سالمندی در ۲۰ سال آینده کشور خبر داد و گفت: مسئولان باید از هم‌اکنون خود را برای مواجهه با این مشکل آماده کرده و در این رابطه از ظرفیت خیرین نیز بهره‌گیری کنند.

این مسئول با تأکید بر این که سازمان بهزیستی مجموعه‌ای شامل نیازمندان، معلولین، کودکان بی‌سرپرست و بد سرپرست، بخشی از زنان سرپرست خانوار و سازمان‌های مردم‌نهاد است، گفت: هم‌اکنون ۹۲ درصد از فعالیت‌های سازمان بهزیستی توسط بیش از ۴۰ هزار مرکز که در حوزه بهزیستی فعال هستند، انجام می‌شود.

قبادی‌دانا یادآور شد: با وجود تمام سختی‌ها و مشکلات مالی، اقتصادی و بین‌المللی که دولت با آن مواجه است، میزان مستمری افراد تحت پوشش بهزیستی بین ۳ تا ۵ برابر شده و همچنین تعداد افرادی که تحت پوشش این مستمری‌ها قرارگرفته‌اند نیز تقریباً دو برابر شده است.

حجت‌الاسلام «سید ابراهیم حسینی» امام جمعه ابرکوه نیز در ادامه ابراز کرد: سیاست‌گذاری همه دولت‌ها در دو بخش فرهنگی و حمایت از محرومین و رسیدگی به آن‌ها بسیار ضعیف بوده و هست.

وی ادامه داد: شعار عدالت اجتماعی به طرق مختلف و توسط افراد متعدد مطرح شد اما عملاً شکاف بین فقر و غنا به یک درد بی‌درمان تبدیل‌شده و همچنان محسوس است.

به گزارش ایسنا، امام ‌جمعه ابرکوه تأکید کرد: کم‌توجهی به محرومین آن‌چنان محسوس است که افزایش مساعدت‌هایی که تاکنون انجام‌ شده است، هنوز پاسخگو نیست و این موضوع ناشی از سیاست‌گذاری‌های غلط است. اگر یک درصد از درآمد نفت، گاز و سایر منابع طبیعی به بهزیستی و کمیته امداد اختصاص می‌یافت، ما امروز مشکلات فلاکت‌بار فقر و محرومیت را نداشتیم.

حجت‌الاسلام حسینی تصریح کرد: شما مسئولان باید از هیات دولت مطالبه‌گری کنند و دولت نیز موظف است اعتبارات و تسهیلات و توانمندی شما را تقویت کند تا بتوانید دست بینوایی را بگیرید.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید