سنای آمریکا خواستار تحریم بیشتر جمهوری اسلامی شد
کمیته روابط خارجی سنای آمریکا با تصویب قطعنامه ای در حمایت از اغتشاشات در ایران، خواستار اعمال تحریم های بیشتر علیه جمهوری اسلامی ایران به بهانه نقض حقوق بشر شد.
قطعنامه کمیته روابط خارجی مجلس سنای آمریکا از دولت جو بایدن خواسته است به بهانه نقض حقوق بشر و در حمایت از اغتشاشات تحریم های جدیدی علیه مقامات و نهادهای ایرانی اعمال کرد.
در این قطعنامه از جامعه بینالمللی خواسته شده است نقض حقوق بشر در ایران را تببین و از تلاش ها برای پاسخگو کردن ناقضان حقوق بشر از طریق اعمال تحریم های بیشتر اقدام کنند.
سناتورهای آمریکایی همچنین در تداوم دخالت در امور داخلی ایران، قطع شدن اینترنت را در راستای ” سرکوب اعتراض ها” خواندند و از بخش خصوصی آمریکا خواسته اند با دولت جو بایدن برای فراهم شدن امکان دسترسی “معترضان” به اینترنت به منظور برقراری ارتباط با یکدیگر، همکاری کنند.
این قطعنامه فراحزبی را باب منندز رئیس دموکرات کمیته روابط خارجی سنا و سناتور جمهوریخواه مارشا بلکبرن و ۹ سناتور دیگر ارائه کردند که به تصویب رسید.
دولت بایدن از آغاز حوادث داخلی ایران، حمایت از ناآرامی ها را در دستور کار خود قرار داده و از برهم زنندگان نظم عمومی حمایت و با برگزاری نشست هایی با مخالفان جمهوری اسلامی ایران بر اقدامات ضد ایرانی خود شدت بخشیده و بر فهرست تحریم های ضد ایرانی به بهانه نقض حقوق بشر افزوده است.
ند پرایس سخنگوی وزارت خارجه آمریکا با ادعای حمایت از حق مردم ایران برای ابراز خواسته های خود، نقش واشنگتن را در ناآرامی های ایران منکر و مدعی شد که ناآرامی ها به آمریکا ربطی ندارند.
آمریکا قرار است با متحدانش قطعنامه حذف ایران از کمیسیون مقام زن سازمان ملل را به بهانه حمایت از زنان ایرانی و ناآرامی ها در تاریخ ۱۴ دسامبر (۲۳ آذرماه) در سازمان ملل مطرح کند.
کامالا هریس معاون بایدن، پس از دیدار با یکی از به اصطلاح فعالان حقوق بشر که از مخالفان جمهوری اسلامی ایران و حامیان افزایش تحریم ها علیه ملت ایران است، دوم نوامبر /۱۱ آبان ماه همزمان با نشست غیررسمی (آریا فرمولا) و ضد ایرانی سازمان ملل درباره حوادث اخیر ایران، در بیانیه ای قصد واشنگتن برای همکاری با شرکا به منظور حذف ایران از کمیسیون مقام زن سازمان ملل متحد را اعلام کرد.
این در حالی است که جمهوری اسلامی ایران معتقد است همکاری راستین در محیط بینالمللی و پایبندی محکم به اصول عدم جانبداری، بیطرفی و غیرگزینشی عمل کردن، بهترین راه برای ارتقای مؤثر و حمایت از حقوق بشر است.
رهبر انقلاب اسلامی از ابتدای حوادث اخیر چندینبار به برنامهریزی دشمن از ماهها قبل برای ایجاد اغتشاش و آشوب در کشور اشاره کردهاند.
حضرت آیتالله خامنهای ۱۴ خردادماه سال جاری در حرم مطهر امام خمینی(ره) در بیاناتی تأکید کردند که: «امروز مهمترین امید دشمنان برای ضربه زدن به کشور، امید بستن به اعتراضات مردمی است. امیدشان به این است که بلکه بتوانند با کار روانی، با فعّالیّتهای اینترنتی و فضای مجازی و انواع و اقسام اینها، با پول، با مزدورپروری، مردم را در مقابل نظام اسلامی و جمهوری اسلامی قرار بدهند.» ۱۴۰۱/۰۳/۱۴
ایشان همچنین در بیانات دانشگاه افسری و تربیت پلیس امام حسن مجتبی(ع) و دیدار اخیر با جمعی از دانشآموزان، مردم را برای شناخت نقشه اصلی دشمن به بیانیههای وزارت اطلاعات و سازمان اطلاعات سپاه پاسداران ارجاع دادند.
وزارت اطلاعات و سازمان اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران ششم آبان ماه امسال در بیانیه مشترکی به مداخلات رژیم آمریکا در ناآرامی های اخیر ایران پرداختند و اعلام کردند: مستندات اطلاعاتی موجود نشان میدهند سرویس جاسوسی سیا (C.I.A) با همکاری سرویسهای جاسوسی هم پیمان و نیابتیهای مُرتجع، پیش از آغاز آشوبها، به شیوههایی که اشاره خواهد شد برای راهاندازی یک غائله سراسری در ایران با هدف ارتکاب جنایت علیه ملّت بزرگ ایران و تمامیت ارضی کشور و نیز زمینه سازی برای تشدید فشارهای خارجی، طراحی مبسوطی بهعمل آورده بود.
در بیانیه وزارت اطلاعات ایران و سازمان اطلاعات سپاه آمده است: طبق اطلاعات موجود نقش اصلی را در این میان آژانس اطلاعات مرکزی آمریکا (C.I.A) به عهده داشت و از همکاری نزدیک سرویس اطلاعات خارجی انگلیس خبیث، سرویس اطلاعات خارجی رژیم کودک کش صهیونیستی (موساد) و سرویس اطلاعات خارجی اَشرافیت بَدَوی آل سعود و چند کشور دیگر برخوردار بود. اطلاعات معتبری در اختیار است که برنامه ریزی و اجرای عملّیاتی بخش عمده آشوبها توسط سرویس موساد با همکاری شقیترین گروهکهای تروریستی صورت گرفته است.