سرپرست پژوهشگاه رویان جهاددانشگاهی منصوب شد

    کد خبر :168961

رئیس جهاددانشگاهی طی حکمی دکتر عبدالحسین شاهوردی را به عنوان سرپرست پژوهشگاه رویان منصوب کرد.
به گزارش بازتاب به نقل از جهاددانشگاهی، دکتر حمید رضا طیبی رئیس این نهاد، طی حکمی دکتر عبدالحسین شاهوردی را برای مدت سه سال به عنوان سرپرست پژوهشگاه رویان منصوب کرد.

در متن این حکم آمده است:

«احتراماً، ضمن عرض تبریک بمناسبت میلاد حضرت رسول اکرم(ص) و ولادت امام جعفر صادق(ع) و نظر به تعهد، سوابق و تجربه ارزنده شما در جهاددانشگاهی، جنابعالی را بعنوان سرپرست پژوهشگاه علوم سلولی جهاددانشگاهی (رویان)منصوب می کنم.

با توجه به نقش پژوهشگاه رویان به مثابه ظرفیتی بزرگ و مهم در انجام فعالیت‌های علمی و فناورانه در سطح ملی و بین‌المللی و الگوسازیهای موفق در راستای تحقق آرمانهای بلند انقلاب اسلامی، انتظار میرود در تعاملی سازنده و مبتکرانه با همکاران، مسئولین، صاحبنظران و نخبگان کشور، ضمن ظرفیت‌سازیهای نوین، موجبات بهره‌گیری هر چه بیشتر از فرصت‌های موجود در تداوم و توسعه افتخارآفرینی های رویان را فراهم آورید.

رجاء واثق دارد در سایه لطف الهی و تلاش جهادگرانه شما، جایگاه بلند پژوهشگاه رویان رفیع‌تر گشته و نام آن مرکز فاخر علم و پژوهش و خدمتگزاری هر چه تابناکتر خواهد درخشید.
مزید توفیقات شما را از درگاه الهی مسئلت دارد.»

دکتر شاهوردی هم اکنون عضو هیات امنای جهاددانشگاهی است و در کارنامه کاری این متخصص جنین شناسی، سالها عهده دار بودن مسئولیت معاونت پژوهشی و آموزشی رویان و فعالیت در این حوزه از بدو شکل گیری و تاسیس پژوهشگاه به چشم می خورد.

همچنین، دکتر حمیدرضا طیبی در نامه ای جداگانه از تلاش ها و خدمات دکتر حمید گورابی در زمان تصدی مسوولیت ریاست پژوهشگاه رویان تقدیر و تشکر کرد.

پژوهشگاه رویان جهاددانشگاهی هشتم خرداد ماه سال ۱۳۷۰ به عنوان مرکز جراحی محدود با هدف ارایه خدمات درمانی به زوج‏های نابارور و پژوهش و آموزش در زمینه علوم باروری و ناباروری توسط زنده یاد دکتر سعید کاظمی آشتیانی و گروهی از پژوهشگران و همکارانش در جهاددانشگاهی علوم پزشکی ایران تاسیس شد.

این پژوهشگاه در سال‏های ۱۳۷۷ و ۱۳۸۷ به ترتیب مجوز مراکز تحقیقات علوم سلولی و مرکز تحقیقات پزشکی تولید مثل را از شورای گسترش دانشگاه‏های علوم پزشکی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دریافت کرد و آبان ماه ۱۳۸۸ شورای گسترش آموزش عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با ارتقای آن از پژوهشکده به پژوهشگاه رویان موافقت کرد.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید