فعال محیط زیست:

سدسازی‌های نابخردانه باعث خشک شدن دریاچه ارومیه شد/ فیلم

    کد خبر :1174145
سدسازی‌های دریاچه ارومیه

یک فعال محیط زیست با انتقاد شدید از سیاست‌های آبخیزداری در کشور، درباره وضعیت بحرانی دریاچه ارومیه هشدار داد.

او گفت: «با تصمیمات نادرست، جلوی ۱۴ رودخانه‌ای که به دریاچه ارومیه می‌ریختند سد ساختیم، و این کار را به بهانه صادرات سیب به لبنان انجام دادیم!»

این فعال محیط زیست با اشاره به تأثیر سدسازی‌ها بر کاهش ورود آب به دریاچه، خشک شدن سریع آن را نتیجه تصمیم‌های اقتصادی کوتاه‌مدت و عدم توجه به اکوسیستم طبیعی دانست. او تأکید کرد که چنین اقدامات نابخردانه‌ای نه تنها محیط زیست را تهدید می‌کند، بلکه پیامدهای بلندمدت اقتصادی و اجتماعی نیز به همراه دارد.

به گفته او، احیای دریاچه ارومیه نیازمند بازنگری فوری در سیاست‌های آب و توجه به مدیریت پایدار منابع آبی است، تا دیگر خسارات جبران‌ناپذیر محیط زیستی رخ ندهد.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید