سخنان توهین آمیز ضرغامی نسبت به روحانی
کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری گفت: عملکرد اقتصادی، فرهنگی و مدیریتی ریموتی روحانی هیچ نقطه قوتی ندارد؛ مثلا در شورای عالی انقلاب فرهنگی جدیترین حرفها خطاب به رئیس جمهور مطرح میشود، ولی انگار با یک بشقاب حرف میزنیم.
عزت الله ضرغامی کاندیدای احتمالی سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در سلسله جلسات گفتمان انتخابات ریاست جمهوری اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان گفت: انقلاب نعمت بزرگی برای ما بود، اما برخیها سعی میکنند که بگویند ما از انجام انقلاب شرمنده و پشیمان شده ایم. همچنین برخی از این روشنفکرنماها نیز وقتی در مورد استقلال حرف میزنند، وابستگی را آنچنان تئوریزه میکنند که انگار از ابتدا ما به اشتباه در پی استقلال بوده ایم.
خیلیها بیانیه گام دوم انقلاب را تورق نکردهاند
وی با اشاره به اینکه بیانیه گام دوم انقلاب مانیفستی از مجموعه کارهایی است که به برکت انقلاب در کشور انجام شده است، افزود: یکی از برجستگیهای رهبر معظم انقلاب تبیین شرایط موجود با استفاده از کلمات دقیق است؛ لذا ایشان در بیانیه گام دوم انقلاب نقاط قوت کشور را به طور کامل تشریح کرده اند؛ اما متاسفانه خیلیها این بیانیه را تورق نکرده اند.
رئیس اسبق سازمان صدا و سیما با بیان اینکه در برخی از حوزهها دیگر وقت تعارف کردن با هم نداریم و به همین دلیل است که بنده میگویم باید بزنیم زیر میز، گفت: رهبر معظم انقلاب هم در بیانیه گام دوم انقلاب و هم در سخنرانی هایشان به طور مستمر میگویند کشور مشکلات و عقب ماندگی دارد و امروز ما باید مشکلات را جبران کنیم.
ضرغامی تصریح کرد: وقتی شرایط تغییر میکند حساسیتها نیز تغییر مییابد با این وجود در اوایل انقلاب بنده هر کجا که عکس چگورا نصب شده بود آن را میکندم و یا اگر در جایی نوشته بودند نان، مسکن، آزادی آن را خط میزدم، چون این اقدامات از سوی مارکسیستهای آمریکایی و در جهت تقابل با انقلاب و امام انجام میشد؛ اما واقعیت این است که امروز نان، مسکن و آزادی حرف همه ماست و اتفاقا اگر آن زمان واژه نان به عنوان کنایه به خورد و خوراک و مسائل معیشتی مطرح میشد من به شما میگویم که امروز خود نان مسئله بعضیها است، چون برخیها مجبورند نان قسطی بخرند و این موارد اگر چه زیاد نیست، اما خطرناک است.
وی با بیان اینکه امروز جوانان نسبت به مسئله مسکن بی خیال شده اند و مسئله اصلی آنها اجاره بهاء است، اظهار داشت: سوال این است که خیلی از این آقایانی که خود را اصولگرا میدانند زندگی آنها وقتی سکونت در میدان ونک به پایینتر را برای زندگی و محل کار مناسب نمیدانند چه نسبتی با اصولگرایی دارد.
رئیس اسبق سازمان صدا و سیما به حضور جهانگیری در کلاب هاوس و دفاع او از عملکرد رئیس جمهور اشاره کرد و افزود: واقعا کسی نیست که به آقای جهانگیری بگوید که از کدام عملکرد روحانی دفاع میکند.
کسی که با ارز ۴۲۰۰ تومانی موز وارد می کند صادرات سیب را هم بر عهده بگیرد
ضرغامی با بیان اینکه بعد از آن همه پروندههای سنگین که حکم جالبی هم برای برادر آقای جهانگیری صادر شد معاون اول رئیس جمهور در کلاب هاوس گفت که این حکم مربوط به زمان احمدی نژاد است و تمام و دیگر نگفت این تخلفات مربوط به برادر من است، اضافه کرد: حرف بنده این است که اگر پدر داماد آقای روحانی با ارز ۴۲۰۰ تومانی واردات موضوع انجام میدهد اشکال ندارد نوش جانش، اما در مقابل واردات موز صادرات سیب ارومیه را هم به عهده بگیرد. بحث بنده این است که چرا ما همیشه گوشت لخم میخواهیم در حالیکه که گوشت و استخوان با هم هستند.
وی با تاکید بر اینکه مسئولی میتواند اصلاحات در کشور انجام بدهد و زیر میز بزند که تکلیف خود را با بند و بستهای اقتصادی، دزدیها و اختلاسها روشن کرده باشد، بیان کرد: باندهایی برای تعیین اعضای هیات علمی دانشگاهها ایجاد شده اند و اجازه جذب به کسی نمیدهند مگر اینکه آنها بگویند چه کسی میتواند عضو هیات علمی فلان دانشگاه شود و بنده در آسیب شناسی آموزش عالی ته و توی این قضایا را درآورده ام و معتقدم باید زیر میز اینها و آموزش طبقاتی در آموزش و پرورش زد.
نامزد احتمالی سیزدهمین دوره انتخابت ریاست جمهوری با بیان اینکه امروز با شرایط عادی قانونی و با همان قوانینی که با استفاده از آنها سر همه ما کلاه می گذارند؛ نمیتوانیم کشور را اداره کنیم، گفت: به گفته رهبر معظم انقلاب فساد اژدهای هفت سر است با این وجود برای از بردن این اژدها با آن مذاکره نمیکنند بلکه باید تمام سرهای آن را زد.
مدیریت ریموتی روحانی هیچ نقطه قوتی ندارد
ضرغامی با تاکید بر اینکه امروز تمام کسانی که در این هشت سال روی کار بوده اند و تمام کسانی که به آنها کمک کردند و با آقای روحانی همفکر و همراه بودند و مسائل را توجیه کردند نباید از آمدن و شرکت در انتخابات دم بزنند، چون حرف جدیدی برای مردم ندارند و ما باید زیر میز این افراد هم بزنیم، تصریح کرد: عملکرد اقتصادی، فرهنگی و مدیریتی ریموتی روحانی هیچ نقطه قوتی ندارد؛ مثلا در شورای عالی انقلاب فرهنگی جدیترین حرفها خطاب به رئیس جمهور مطرح میشود، ولی انگار با یک بشقاب حرف میزنیم. به همین دلیل من سمبلیک گفته ام هر کاری آقای روحانی کرده برعکس آن را انجام میدهم.
شعار من این است، «ضرغامی روحانی نیست»
وی با بیان اینکه یکی از شعارهای من این است که «ضرغامی روحانی نیست»، افزود: هاشمی، خاتمی و احمدی نژاد هر کدام نقاط قوت و ضعفی داشتند و اصلا اینکه رهبر معظم انقلاب در بیانیه گام دوم انقلاب به این همه پیشرفت اشاره کردند این پیشرفتها که از لای بته بیرون نیامده اند و کار این آقایان و البته بدنه اجرایی کشور است.
ضرغامی با اشاره به اینکه بنده در حوزه اقتصاد ۹ گروه جوان بسیار فعال و دانشمند تشکیل داده ام و به طور مستمر با این گروهها جلسه میگذارم، اظهار داشت: چون این افراد در بدنه نظام و دولت و بخشهایی مانند مجمع تشخیص مصلحت نظام و مرکز پژوهشهای مجلس حضور دارند به همین دلیل بنده از آنها رونمایی نکرده ام.
تکلیف حدود ۶۰ مجموعه اقتصادی باید مشخص شود
وی با بیان اینکه حدود ۶۰ مجموعه اقتصادی در کشور وجود دارد که باید تکلیف آنها روشن شود، افزود: ما تاکنون چند جلسه جدی در مورد گمرک با حضور جوانانی که در این حوزه کار کرده اند برگزار کرده ایم و در آینده همین افراد مسئولیت اداره گمرک را به عهده میگیرند.
کاندیدای احتمالی سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با تاکید بر اینکه ما برای اینکه کشور را اداره کنیم چارهای جز وحدت نداریم، گفت: امروز کشور را تکه تکه کرده اند و هر کسی را به هر دلیلی کنار گذاشته اند؛ مثلا اگر آقای کویتی پور خطایی هم میکند آیا راهش این است که او را از قطار پیاده کنیم. البته وقتی بنده گفتم که حاج غلام شما خودت عین قطاری برخی از دوستان به من فحش دادند، اما عیب ندارد.
ضرغامی تصریح کرد: رهبر معظم انقلاب میگوید جذب حداکثری و دفع حداقلی، اما ما واگن واگن افراد را از قطار انقلاب پیاده میکنیم و این در حالی است که ما حق نداریم این کار را بکنیم. به هر روی امروز عدهای تمام زور خود را میزنند و جذب حداقلی و دفع حداکثری میکنند و اسم خود را هم گذاشتند عین ولایت و این غلط است و ضرغامی حتما مقابل این افراد میایستد. ما که تشخیص میدهیم رهبر انقلاب چه میگوید.
قوانین ضد زن کم نداریم
وی با بیان اینکه برخلاف غرب که با نگاه ابزاری به زنها نگاه میکند ما اینطور نیستیم، افزود: سوال این است که آیا در جمهوری اسلامی به زنها ظلم میشود؛ حتما ظلم می شود. زنها پناه ندارند و این در حالی است که رهبر معظم انقلاب بارها در جلسات خصوصی به خیلیها گفته اند که زنها مظلوم اند. واقعیت این است که در خیلی از جاها قوانین کشورمان ضد زنان و ضد احتیاجات آنهاست و ما از این دست قوانین در کشورمان کم نداریم.
حمایت از دوچرخه سواری زنان
کاندیدای احتمالی سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: ما از حرفهایی مثل دوچرخه سواری زنها عبور کرده ایم. یعنی چه زنها نمیتوانند سوار دوچرخه شوند چرا ما باید جلوی دوچرخه سواری زنانی را که پوشیده و با کلاه دوچرخه سواری میکنند؛ بگیریم؟
وی با بیان اینکه طرح تحول سلامت در چهار پنج سال اول کارکرد خوبی داشت، اما به دلیل اینکه کاملا مبتنی بر بودجه دولتی بود نتوانستند از آن حمایت کنند و لذا این طرح شکست خورد، اظهار داشت: فرق آقای احمدی نژاد با آقای روحانی در این بود که او وقتی مسکن مهر را به عنوان یک کار اساسی شروع کرد ایستاد و این طرح را به پایان برد، اما آقای روحانی نتوانست طرح تحول سلامت را به یک جایی برساند.
ضرغامی تصریح کرد: به گفته رئیس بانک مرکزی ۱۱ ابربدهکار کشور ۹۰ هزار میلیارد تومان به نظام بانکی بدهی دارند و این رقم دو برابر بودجه اختصاص یافته به مسکن مهر در دولت احمدی نژاد است.
شفافیت و توزیع عادلانه امکانات سلامت دو برنامه دولت احتمالی ضرغامی
به گزارش دانشجو، کاندیدای احتمالی سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری شفافیت و توزیع عادلانه امکانات در حوزه سلامت دو برنامه خود در حوزه سلامت برشمرد و گفت: امروز بخش عمدهای از امکانات پزشکی و سرویسهای سلامت در تهران و شهرهای بزرگ است و لذا عدم توزیع این امکانات موجب میشود که عدالت به درستی اجرای نشود. مضاف بر این ما نتوانستیم که در کنار افزایش حقوق و دستمزد پزشکان این افزایش را به پزشکانی اختصاص دهیم که در مناطق محروم و دور خدمت میکنند.