ساوو میلوشویچ از نساجی جدا شد

    کد خبر :1137224
ساوو میلوشویچ نساجی

ساوو میلوشویچ، سرمربی صربستانی تیم فوتبال نساجی مازندران، پس از دیدار اخیر برابر پرسپولیس تصمیم به قطع همکاری با این باشگاه گرفت.

در جریان این مسابقه که با شکست نساجی همراه بود و یک پنالتی در دقایق پایانی توسط کوین یامگا از دست رفت، میلوشویچ تصمیم خود برای استعفا را اعلام کرد. این درخواست مورد بررسی مدیران باشگاه قرار گرفت و در نهایت با آن موافقت شد تا هدایت تیم در چهار هفته پایانی لیگ برتر به مربی جدید سپرده شود.

میلوشویچ که سابقه حضور روی نیمکت تیم ملی بوسنی و باشگاه پارتیزان بلگراد را در کارنامه دارد، از هفته هجدهم لیگ برتر و پس از شکست نساجی مقابل آلومینیوم، به عنوان سرمربی جدید این تیم منصوب شد. او طی حدود دو ماه و نیم، هدایت نساجی را در ۱۰ بازی بر عهده داشت و حاصل کارش دو پیروزی، سه تساوی و پنج شکست بود.

اگرچه او موفق شد نساجی را به مرحله یک‌چهارم نهایی جام حذفی برساند، اما در فاصله چهار هفته تا پایان لیگ و باقیمانده یک دیدار در جام حذفی، تصمیم به کناره‌گیری گرفت و حالا باشگاه مازنی به دنبال انتخاب سرمربی جدید است.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید