سامسونگ با سود عملیاتی ۱۵.۴ میلیارد دلاری در تابستان ۲۰۱۸ رکورد شکست

    کد خبر :406242

هرچند سامسونگ با کسب سود عملیاتی ۱۵.۴ میلیارد دلاری طی سه‌ماهه‌ی سوم سال ۲۰۱۸ میلادی رکوردشکنی کرده، اما رشد سوددهی دو‌ساله‌ی این شرکت در فصل جاری پایان می‌یابد.

سامسونگ گزارش مالی مربوط به سه‌ماهه‌ی سوم سال ۲۰۱۸ میلادی را منتشر کرده که براساس آن این شرکت موفق شده تا سود عملیاتی ۱۵.۴ میلیارد دلاری را طی فصل تابستان کسب کند.

با وجود کسب سود عملیاتی ۱۵.۴ میلیارد دلاری طی تابستان ۲۰۱۸، کارشناسان پیش‌بینی کرده‌اند که سود سامسونگ طی فصل جاری با کاهشی ۴ درصدی در مقایسه با فصل سوم همراه شود که این کاهش ریشه در کاهش قیمت تراشه‌های تولیدی دارد.

البته کاهش ۴ درصدی میزان سوددهی سامسونگ در فصل چهارم سال ۲۰۱۸ میلادی به این معنی نیست که سوددهی بسیار کاهش خواهد یافت، چراکه سود پیش‌بینی‌شده برای پاییز ۲۰۱۸ همچنان ۱۱ درصد بیش از مدت مشابه سال گذشته خواهد بود. بخش تولید تراشه‌‌ی سامسونگ با تکیه بر افزایش بهره‌وری و کاهش هزینه‌های اضافی موفق شده تا نقش پررنگی در درآمدزایی برای سامسونگ بازی کند؛ به‌طوری که چهار پنجم از سود مالیاتی سامسونگ از این طریق تامین می‌شود.

Samsung پیش‌بینی کرده تا درآمدش به‌لطف هزینه‌های بازاریابی گوشی‌های هوشمند طی تعطیلات سال نوی میلادی و همچنین کاهش تقاضا برای تراشه‌های حافظه شاهد کاهش باشد. کاهش تقاضا برای تراشه‌های سامسونگ باعث شده تا میزان سرمایه‌گذاری سامسونگ به منظور خرید تجهیزات تولید تراشه با کاهشی ۲۷ درصدی به ۲۸ میلیارد دلار در سال جاری کاهش پیدا کند. سامسونگ بزرگ‌ترین مشتری تجهیزات تولید تراشه در جهان است.

کاهش قیمت تراشه‌های NAND طی نیمه‌ی اول سال ۲۰۱۹ میلادی همزمان با آغاز تولید این نوع تراشه توسط توشیبا و هاینیکس را باید از جمله‌ی دلایل کاهش سوددهی تولید تراشه‌ی حافظه توسط سامسونگ خواند.

البته تحلیل‌گران پیش‌بینی می‌کنند که افزایش تقاضا در بازار سرورها به تثبیت دوباره‌ی کسب‌و‌کار تراشه‌های حافظه‌ی سامسونگ کمک خواهد کرد، حال آنکه این تغییرات پس از گذشت سه‌ماهه‌ی اول سال ۲۰۱۸ میلادی اتفاق خواهد افتاد.

بخش نیمه‌هادی در سامسونگ طی سه‌ماهه‌ی سوم سال ۲۰۱۸ میلادی شاهد افزایش ۳۷ درصدی سود عملیاتی بوده است، به‌طوری که سوددهی این بخش به بیش از ۱۲ میلیارد دلار رسیده است؛ حال آنکه بخش موبایل شاهد کاهش ۳۳ درصدی سود عملیاتی بوده و از این‌رو سود عملیانی شرکت به ۱.۹ میلیارد دلار کاهش پیدا کرده است.

رقابت با اپل در رده‌ی گوشی‌های هوشمند پرچم‌دار و همچنین حضور گسترده‌ی تولیدکنندگان گوشی‌های هوشمند چینی در بازار گوشی‌های هوشمند میان‌رده و پایین‌رده باعث شده تا سامسونگ موبایل در تنگنا قرار گیرد، به‌طوری که درآمد سود عملیاتی این بخش از شرکت کره‌ای به پایین‌ترین میزان خود از فصل اول ۲۰۱۷ رسیده است.

سامسونگ طی تابستان ۲۰۱۸ موفق شده تا درآمدی ۵۷.۴ میلیارد دلاری کسب کند که رشدی ۵.۵ درصدی را تجربه کرده است.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید