سازمان غذا و دارو: سبوس باید در آرد باشد نه روی نان/ فیلم
سازمان غذا و دارو هشدار داده است که سبوس بهمنظور حفظ ارزشهای تغذیهای و بهبود کیفیت نان باید بهطور طبیعی در داخل آرد گنجانده شود، نه اینکه بهصورت جداگانه و پس از تهیه نان، روی آن ریخته شود.
سبوس بهعنوان یک منبع غنی از فیبر، ویتامینها و مواد معدنی، زمانی که در آرد بهطور کامل موجود باشد، میتواند فواید بیشتری برای سلامت مصرفکنندگان داشته باشد.
در حالی که ریختن سبوس روی نان پس از پخت، ممکن است تأثیرات مثبت تغذیهای لازم را فراهم نکند و فواید آن به درستی به بدن منتقل نشود.