زیباکلام: به مذاکرات خوشبینم؛ هیچ‌کس دنبال جنگ با آمریکا نیست

    کد خبر :1188820
زیباکلام (1)

صادق زیباکلام، استاد بازنشسته علوم سیاسی دانشگاه تهران، با تاکید بر اینکه ایران و آمریکا هیچ انگیزه‌ای برای ورود به جنگ ندارند، نسبت به مذاکرات پیش‌رو بسیار خوشبین است.

به گزارش نامه‌نیوز، زیباکلام در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به دستور رئیس‌جمهور به وزارت خارجه برای مذاکره با آمریکا در چارچوب منافع ملی گفت: «نه ایران می‌خواهد وارد جنگ شود و نه ترامپ اصرار دارد با ایران بجنگد. هیچ دلیلی وجود ندارد که طرفین وارد یک جنگ همه‌جانبه شوند.»

او با اشاره به تلاش براندازان و برخی جریان‌های داخلی برای تحریک به جنگ، توضیح داد: «افرادی مثل رضا پهلوی یا برخی اپوزیسیون برانداز امیدوارند حمله نظامی آمریکا باعث سرنگونی جمهوری اسلامی شود، اما این تصورات با واقعیت فاصله دارد.»

زیباکلام همچنین نقش اسرائیل و نتانیاهو را در تحریک آمریکا به رویارویی با ایران مهم دانست، اما افزود: «حتی با توان موشکی ایران و تهدید به حمله محدود به پایگاه‌های آمریکا یا اسرائیل، هیچ یک از طرفین خواهان جنگ گسترده نیستند.»

استاد علوم سیاسی تهران تاکید کرد: «در حاکمیت افرادی هستند که نمی‌خواهند وضعیت اقتصادی فعلی ادامه یابد و به همین دلیل مذاکرات روز جمعه به نتایجی خواهد رسید، چراکه هیچ‌کس نمی‌خواهد وارد جنگ شود.»

وی در پایان با بیان خوشبینی نسبت به نتیجه مذاکرات گفت: «با کنار گذاشتن شعارها و نگاه واقع‌بینانه، مذاکرات می‌تواند مسیر منطقی برای کاهش تنش‌ها و حفظ امنیت منطقه‌ای باشد.»

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید