زور غایبان بزرگ جام جهانی به هم نرسید
![زور غایبان بزرگ جام جهانی به هم نرسید](https://baztab.ir/wp-content/uploads/2018/06/23-7.gif)
دوشنبه شب و در دیداری تدارکاتی، تیم های نامدار ایتالیا و هلند که ناباورانه از رسیدن به جام جهانی ۲۰۱۸ بازماندند در شهر «تورین» به مصاف هم رفتند که این بازی برنده نداشت.
«سیمونه زازا» که تنها لحظاتی از حضورش در میدان می گذشت در دقیقه ۶۷ برای ایتالیا گلزنی کرد، اما اخراج «کارشیتیو» مدافع ایتالیا در دقیقه ۶۹ شرایط بازی را تغییر داد.
هلندی ها در ادامه برای جبران گل خورده تلاش زیادی انجام داده و در دقیقه ۸۸ با ضربه سر «ناتان آکه» کار را به تساوی یک بر یک کشاندند.
«روبرو مانچینی» و «رونالدو کومان» که به تازگی هدایت ایتالیا و هلند را عهده دار شده اند، با ترکیبی از نفرات جوان و باانگیزه در این دیدار حاضر شدند.
این دو مربی خوش نام به دنبال ساختن تیم های جوان و قدرتمند برای حضور در یورو ۲۰۲۰ هستند تا به ناکامی های فوتبال ملی این دو کشور اروپایی پایان دهند.