روش پخت غذای تایلندی با مرغ و میگو

پخت مرغ و میگو با رشته فرنگی از غذاهای مشهور تایلندی است که می توانید آن را امتحان کنید. اگر می خواهید این غذا را طبخ و تست کنید بهتر است با ما همراه شوید.
مواد لازم برای غذای تایلندی :
رشته فرنگی برنجی حدود ۲۵۰ گرم
سس ماهی ۳ قاشق غذاخوری
سس گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
سس ورستر شایر ۱ قاشق غذاخوری
سس چیلی سیر (سامبل اولک) ۲ قاشق چایخوری
شکر ۲ قاشق غذاخوری
روغن بادام زمینی ۲ قاشق غذاخوری
سیر ۶ حبه
سینه مرغ بدون استخوان ۴۵۰ گرم
میگوی تازه نصف پیمانه
فلفل قرمز تند نصف قاشق چایخوری
تخم مرغ ۲ عدد
جوانه لوبیا ۲ فنجان
پیازچه ۵ عدد
گشنیز خرد شده ۱ فنجان
لیموترش سبز ۳ عدد
بادام زمینی بو داده درشت خرد شده یک چهارم فنجان
طرز تهیه غذای تایلندی با مرغ و میگو :
رشته ها را در یک کاسه بزرگ قرار دهید و حدود ۱۰ دقیقه با آب جوش بپوشانید. بعد از ۱۰ دقیقه آبکشی کنید و کنار بگذارید.
سس ماهی، سس گوجه فرنگی، سس ورستر شایر، سس فلفل قرمز و شکر را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
مرغ را به مکعب های ۱ سانتی برش بدهید. میگوها را پوست بگیرید و رگ روی کمر آن را جدا کنید و درشت خرد کنید. سیر را ریز خرد کنید.
روغن بادام زمینی را در ماهیتابه بزرگ یا ووک گرم کنید. سیر، مرغ، میگو و فلفل قرمز را اضافه کنید. هم بزنید تا میگوها به رنگ صورتی درآیند.
مخلوط سس را اضافه کنید و ۳ دقیقه دیگر هم بزنید. تخم مرغ زده شده را اضافه کنید و به مدت یک دقیقه مرتبا هم بزنید.
رشته های برنج آبکش شده را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا پوشانده شوند. جوانه لوبیا، پیاز و ۱/۲ فنجان گشنیز را هم بزنید.
آن را هم بزنید و یک دقیقه بریزید، تا گرم شود. با قاشق روی ظرف بزرگ سرو بریزید. بادام زمینی خرد شده و گشنیز باقی مانده را بپاشید.
روی آن را برش هایی از لیموترش که برای فشردن روی رشته ها هنگام سرو استفاده می شود، قرار بدهید.
منبع:بیتوته