روشی ساده برای کاهش ابتلا به سرطان روده

    کد خبر :579571

نتایج بررسی محققان انگلیسی به خوبی نشان داده است، مصرف ماهی منجر به کاهش ابتلا به سرطان روده می‌شود.

محققان دانشگاه آکسفورد در تازه‌ترین مطالعات خود دریافتند، ماهی از طریق کاهش التهاب در بدن ریسک ابتلا به سرطان روده در افراد را حداقل به میزان 12 درصد کاهش می‌دهد.

این بررسی تأکید می‌کند، بسیاری از سرطان‌های روده بزرگ به دلیل عوامل ناشی از سبک زندگی و افزایش سن ایجاد می‌شوند و تعداد کمی از موارد به خاطر اختلالات ژنتیکی یا ارثی اتفاق می‌افتند.

محققان انگلیسی باور دارند، اسیدهای چرب ماهی منجر به کاهش التهاب در بدن می‌شود؛ التهاب در بدن منجر به افزایش ریسک ابتلا به سرطان و پس از آن آسیب به دی‌ان‌ای و در نهایت رشد سلول‌های سرطانی می‌شود.

دانشمندان تأکید می‌کنند، افرادی که ماهی مصرف می‌کنند خود را در برابر این پروسه خطرناک ایمن می‌سازند.

این تحقیق همکاری بین دانشگاه آکسفورد و آژانس بین‌المللی تحقیقات سرطان (IARC) بود و به سرپرستی مارک گونتر، رئیس گروه اپیدمیولوژی تغذیه‌ای در IARC انجام شد.

گونتر می‌گوید: مصرف ماهی به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی سالم می‌تواند از بروز بیماری‌ها از جمله سرطان روده جلوگیری کند.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید