روسیه آتش بس را نپذیرد آمریکا می تواند پاسخ قاطع دهد

    کد خبر :1132268
زلنسکی

ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین پس از پذیرش توافق آتش بس ۳۰ روزه، اعلام کرد که اگر روسیه این توافق را نپذیرد، آمریکا می‌تواند پاسخ قاطعی را بدهد.

به گزارش تسنیم، زلنسکی در کی‌یف به خبرنگاران گفت که اگر مسکو توقف درگیری‌هایی را که جان ده‌ها هزار نفر را گرفته است، نپذیرد، ایالات متحده فشارها را بر مسکو اعمال خواهد کرد.

وی به خبرنگاران از جمله خبرگزاری فرانسه گفت: می‌دانم که می‌توانیم روی گام‌های محکم حساب کنیم. هنوز جزئیات را نمی‌دانم، اما ما در مورد تحریم‌ها و تقویت اوکراین صحبت می‌کنیم.

رئیس جمهور اوکراین افزود: همه چیز به این بستگی دارد که آیا روسیه خواهان آتش بس و خاموشی سلاح‌ها است یا می‌خواهد به کشتار مردم ادامه دهد.

پیشنهاد آتش‌بس درحالی ارائه شده است که در میدان نبرد و در شرق و جنوب، اوکراین در حال از دست دادن موقعیت خود است.

پیشنهاد توقف جنگ بین روسیه و اوکراین پس از بیش از سه سال جنگ ارائه شده و از دل گفتگوهای فشرده روز سه‌شنبه بین مقامات اوکراینی و آمریکایی در عربستان سعودی بیرون آمد.

یک روز پس از اینکه کی‌یف یک آتش بس فوری ۳۰ روزه با مسکو را در جریان مذاکرات با واشنگتن در عربستان پذیرفت، زلنسکی بیان کرد که کشورش در قضیه پیشنهاد آتش بس به روسیه اعتماد ندارد.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید