روزانه ۶ کودک مبتلا به سرطان تحت حمایت محک قرار میگیرند
مدیر واحد خدمات حمایتی مؤسسه خیریه محک، گفت: هر روز ۶ کودک مبتلا به سرطان، تحت حمایت محک قرار میگیرد.
بهناز آسنگری، با بیان اینکه عدد فوق از میانگین تعداد پذیرش کودکان در سالهای ۱۳۹۴ و ۱۳۹۵ به دست آمده است، افزود: محک فعالیت خود را از سال ۱۳۷۰ و در راستای حمایت از کودک مبتلا به سرطان و خانواده ایشان آغاز کرده است و تا پایان سال ۱۳۹۵، بیش از ۲۷ هزار کودک مبتلا به سرطان را تحت حمایت خود قرار داده است. آنچه که به عنوان «هر روز ۶ کودک» شناخته میشود، حاصل تعداد بیماران جدید پذیرششده در سالهای ۱۳۹۴ و ۱۳۹۵ به ازای تعداد روزهای سال است.
وی ادامه داد: در سالهای ۱۳۹۴ و ۱۳۹۵ تعداد ۴۵۴۰ کودک مبتلا به سرطان که در بیمارستانهای دولتی و دانشگاهی دارای بخش خون و آنکولوژی در سراسر کشور و بیمارستان محک درمان میشدند، تحت حمایت این مؤسسه قرار گرفته و حمایتهای درمانی و رفاهی را دریافت نمودهاند.
آسنگری با تأکید بر اینکه در محک تلاش میشود تا دسترسی کودکان مبتلا به سرطان و خانواده ایشان به خدمات محک در تمام ایران، تسهیل شود، گفت: یکپارچهسازی خدمات حمایتی محک در همه جای ایران با توجه به امکانات موجود در بیمارستانهای سراسر کشور، از رئوس برنامه استراتژیک ۱۴۰۰-۱۳۹۶ است و تلاش میکنیم تا کلیه خدمات حمایتی که در بیمارستان محک به کودک مبتلا به سرطان و خانواده ایشان ارائه میشود، در سراسر کشور گسترش یابد.
مدیر خدمات حمایتی محک با بیان اینکه اضافه شدن ۶ کودک جدید به طور روزانه به جمع فرزندان محک، حقیقتی تلخ است و حمایت از آنها با تداوم اعتماد و کمکهای نیکوکاران این سرزمین است که ممکن میشود، ادامه داد: خدمات محک شامل ۴۲ بسته حمایتی میشود که مواردی چون پیگیری درمان و پرداخت هزینههای مرتبط با آن، ارائه خدمات روانشناسی و مددکاری اجتماعی به کودک و خانواده ایشان، اهدای اقلام مورد نیاز، مدرسه مجازی و… را شامل میشود. ارائه این خدمات به کودکان تحت حمایت محک که هر روز بر تعدادشان افزوده میشود، تنها با همراهی مستمر مردم ایران ممکن خواهد بود. در محک همیشه گفتهایم که “سرطان غیر از درد هزینه دارد”. درمان سرطان هزینههای بالایی دارد و برای تأمین این هزینهها و حمایت از فرزندانمان تنها اتکای محک به اعتماد و مشارکت نیکوکاران ایران زمین است.
به گزارش مهر، مدیر خدمات حمایتی محک در پایان افزود: من به عنوان یک مددکار و فردی که بیش از بیست سال تجربه ارتباط با کودکان مبتلا به سرطان و خانواده ایشان را دارم، سالهاست که تأثیر مشارکت نیکوکاران در تأمین هزینه درمان و ارائه خدمات حمایتی و رفاهی را بر روند درمان این کودکان میبینم. سالهاست با اتکا به استمرار این مشارکتها تلاش میکنیم تا مادران و پدران دغدغهای جز سلامتی فرزندشان نداشته باشند و هیچ کودک مبتلا به سرطانی از فقر و ناتوانی در پرداخت هزینههای درمان فوت نکند تا تلخی دارو برای کودکان بیشتری به شیرینی سلامتی تبدیل شود. قدرشناس همراهی تک تک نیکوکاران این سرزمین هستیم.