رحیمی: ظریف موضوع پولشویی را در شرایط درستی مطرح کرد
یک عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی با اشاره به برخی هجمهها نسبت به وزیر خارجه در روزهای گذشته گفت که در شرایط فعلی تحریم و تهاجم علیه ملت ایران، تیم دیپلماسی و شخص دکتر ظریف نیازمند دلگرمی و پشتیبانی از داخل است.
علیرضا رحیمی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: نحوه برخورد با صحبتهای دکتر ظریف خصوصا حملات مخالفان دولت و مخالفان تیم دیپلماسی به ایشان طی چند روز گذشته نشان از درک نادرست از شرایط بینالمللی بود. در شرایطی که نه تنها تیم دیپلماسی بلکه شخص وزیر خارجه را باید مورد حمایت قرار دهیم به صورت معکوس آنها را مورد حمله و تهاجم و انتقاد قرار میدهیم. در صورتی که اصل حرف آقای ظریف ارتباطی به مخالفان FATF نداشت.
وی اضافه کرد: مخالفان FATF در داخل و خارج مجلس بر اساس دغدغه و نگرانی نسبت به منافع ملی دلسوزی کردند و مخالفتشان را مکررا بیان کردند. آقای دکتر ظریف هم موضوع پولشویی را مطرح کرد و از پشت پردههای دسته چندم و مقاومت نسبت به FATF پرده برداشت و اتفاقا در شرایط درستی این موضوع را مطرح کرد. وقتی مخالفان FATF این موضوع را در سطح خیانت به کشور به افکار عمومی و کف خیابان میبرند حتما یک مسئول ارشد هم باید واقعیات را مطرح کند.
نماینده مردم تهران در مجلس ادامه داد: وزیر خارجه اشارهای به واقعیات داشت و نسبت به مخالفان مطلب خاصی را مطرح نکرد. تنها به پشت پرده برخی مخالفتها اشاره کرد. در شرایطی که آمریکاییها سعودیها، پمپئو و بولتون نسبت به مردم ایران مواضع خصمانه میگیرند و تیم دیپلماسی در صف اول مقابله با تحریم و تهاجم هستند و باید دفاع موثر کنند. این امر نیازمند دلگرمی و پشتیبانی از داخل است.
وی با بیان اینکه درک درست و واقع بینانه ایجاب میکند حمایت کاملی از تیم دیپلماسی و شخص ظریف به عمل بیاید، گفت: بعضی از معترضین به اظهارات آقای ظریف گفتند از ایشان در مجلس سوال خواهند کرد. کسی با سوال مخالفتی ندارد و این حق طبیعی نمایندگان است اما حملات بی مبنا و بدون دلیل تاثیر منفی در شرایط بینالمللی کشور دارد.
رحیمی همچنین با تاکید بر اینکه کلیت مجلس رویکرد حمایت از ظریف و تیم دیپلماسی را دارد افزود: در جریان طرح سوال از رئیس جمهور نمایندگان به چهار سوال جواب منفی دادند و به سوال برجامی جواب مثبت دادند. اخیرا هم سه سوال از آقای ظریف در مجلس مطرح شد که نمایندگان از وزیر خارجه حمایت کردند. با این حساب میشود کلیت رویکرد مجلس را ارزیابی کرد.
این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس اولویت کشور را شفافیت و مبارزه با فساد عنوان کرد و گفت: انتظار این است که در این شرایط همگان درک واقع بینانهای نسبت به اوضاع داشته باشند و در مقابل نقدها و انتقاداتی که وجود دارد با صبوری، حوصله، سماحت و ادب اسلامی برخورد کنند.