راه اندازی نخستین درمانگاه فوق تخصصی پای دیابتی شرق کشور

    کد خبر :224275

رییس بیمارستان علوی از مراکز زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه در این مرکز خدمات فوق تخصصی عروق به زائران و مجاوران بارگاه ملکوتی حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) ارائه می شود از راه اندازی نخستین درمانگاه فوق تخصصی پای دیابتی شرق کشور در این مرکز خبرداد.

دکتر محمد هادی مدقق با بیان اینکه درمانگاه فوق تخصصی پای دیابتی با تعرفه دولتی روزهای یکشنبه در بیمارستان دایر است و به بیماران دیابتی مبتلا به زخم پا خدمات ارائه می دهدخاطر نشان کرد: می توان گفت این درمانگاه، تنها درمانگاه پای دیابتی در کشور است.

وی با بیان اینکه بیمارستان فوق تخصصی علوی از خرداد سال گذشته در مشهد به بهره برداری رسید اظهار داشت: تا پیش از راه اندازی این مرکز بیماران برای درمان با مشکلات زیادی روبرو بودند اما در حال حاضر بیماران در ابتدای مراجعه به این مرکز از خدمات ویزیت توسط پزشکان فوق متخصص و متخصص بهره مند می شوند.

دانشیار گروه جراحی عروق دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه در این مرکز علاوه بر مجاوران به بیماران از سایر استان های کشور نیز خدمات ارائه می شود تصریح کرد: این بیمارستان دارای دو بخش ویژه بیماران عروق است که یک بخش با ۵۵ تخت فعال و بخش دیگر در آینده ای نزدیک راه اندازی خواهد شد.

دکتر مدقق با اشاره به اینکه در این بیمارستان پنج فوق تخصص جراح عروق ارائه خدمت می کنند،تصریح کرد: در حال حاضر ماهانه به طور متوسط ۵۵۰ عمل جراحی عروق در این مرکز انجام می شود که با راه اندازی بخش جدید، این میزان به ۷۰۰ تا ۷۵۰ عمل در ماه خواهد رسید.

رئیس بیمارستان علوی در رابطه با پوشش بیمارستان های درون شهر از لحاظ فوق تخصص جراح عروق بیان کرد: بیمارستان علوی برای بیمارستان های داخل شهر مشهد که شرایط انتقال بیمار به این بیمارستان را ندارند نیروی فوق تخصص جراح عروق اعزام می کند و آنها را پوشش می دهد.

دکتر مدقق با اشاره به دایر بودن درمانگاه در بیمارستان اظهار داشت: در بخش درمانگاه خدمات گسترده ای در بسیاری از رشته های فوق تخصصی به ویژه قلب، غدد، ارتوپد و داخلی انجام می شود که بیماران توسط متخصصین و فوق تخصص رشته های نام برده ویزیت می شوند.

وی به دیگر بخش های بیمارستان علوی اشاره و تصریح کرد: بیمارستان علوی علاوه بر بخش عروق و درمانگاه دارای بخش دیالیز با هفت تخت و فیزیوتراپی سرپایی می باشد هم چنین اورژانس شبانه روزی برای بیماران غیر عروق ارائه خدمت می کند به طوری که با توجه به اینکه در محدوده بیمارستان علوی برای مردم منطقه بیمارستان دانشگاهی وجود ندارد به بیماران اورژانسی خدمات اولیه ارائه می شود.

وی در ادامه افزود: بیمارستان دارای دو بخش مراقبت های ویژه با ۱۵ تخت برای بیماران عروقی و بیماران بخش های دیگر می باشد هم چنین برای بیماران قلب ویزیت و درمان سرپایی انجام می شود و در این بیمارستان آزمایشگاه مجهز، رادیولوژی و سونوگرافی وجود دارد.

رئیس بیمارستان علوی اذعان کرد: قرار است بعد از نوروز سال ۹۷ بخش آنژیوگرافی در این مرکز افتتاح شود که در این بخش آنژیوگرافی های قلبی و محیطی انجام خواهد شد.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید