دولت دوازدهم فردا کامل می شود

جلسه رای اعتماد به رضا اردکانیان و منصور غلامی وزیران پیشنهادی علوم، تحقیقات و فناوری و نیرو فردا یکشنبه برگزار می شود و با رای اعتماد به این دو وزیر پیشنهادی، تمامی ۱۸ وزارت خانه دولت دوازدهم صاحب وزیر خواهند شد.
جلسه رای اعتماد به وزیران پیشنهادی علوم و نیرو در شرایطی برگزار می شود که فضای مجلس شورای اسلامی در راستای تعامل با دولت و رای اعتماد به وزیران پیشنهادی علوم، تحقیقات و فناوری و نیرو مثبت است و اکثریت خانه ملتی ها خواهان رای آوری این دو وزیر پیشنهادی برای تعیین تکلیف این دو وزارت خانه بدون وزیر هستند.
قرار است حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی رییس جمهوری برای دفاع از دو وزیر پیشنهادی علوم، تحقیقات و فناوری و نیرو در مجلس شورای اسلامی حضور یابد.
در جلسه رای اعتماد، رئیس جمهور به معرفی وزیران پیشنهادی می پردازد و از آنان دفاع می کند، پس از آن، دو نفر از نمایندگان مخالف و دو نفر از نمایندگان موافق با حفظ ترتیب یک نفر مخالف و یک نفر موافق به مدت پانزده دقیقه از وزیر پیشنهادی دفاع خواهند کرد و یا در مخالفت با وی سخن می گویند، پس از آن وزیر و یا در صورت صلاحدید رئیس جمهور به مدت سی دقیقه برای دفاع از برنامه و صلاحیت وزیر مطروحه سخن می گویند.
رییس جمهوری شنبه ۲۹ مهر ماه در نامه ای به هیات رییسه مجلس منصور غلامی را به عنوان وزیرعلوم، تحقیقات و فناوری و رضا اردکانیان را به عنوان وزیر نیرو به مجلس معرفی و علی لاریجانی رییس مجلس شورای اسلامی نامه رییس جمهوری را در روز یکشنبه اعلام وصول کرد.
علی لاریجانی رییس مجلس شورای اسلامی اعلام کرد که یک هفته پس از معرفی وزیران پیشنهادی دولت به مجلس، جلسه رای اعتماد به وزیران پیشنهادی برگزار می شود.
**کارنامه منصور غلامی گزینه پیشنهادی وزارت علوم
منصور غلامی وزیر پیشنهادی علوم، تحقیقات و فناوری در سال ۱۳۳۲ در شهر همدان در خانواده ای مذهبی و متدین متولد شد، وی مدرک کارشناسی خود را در سال ۱۳۵۵ در رشته ترویج و آموزش کشاورزی از مدرسه عالی کشاورزی همدان گرفت و از سال ۱۳۵۹ تا ۱۳۶۰ عضو جهاد سازندگی همدان و مسئول اردوگاه روستایی بود.
وی همچنین از سال ۱۳۶۰ تا ۱۳۶۲سرپرست دانشکده کشاورزی شهرکرد وابسته به دانشگاه اصفهان و عضو جهاد دانشگاهی اصفهان بود.
منصور غلامی در سال ۱۳۶۴ مدرک کارشناسی ارشد خود را در رشته علوم باغبانی از دانشگاه تربیت مدرس اخذ کرد و در همان سال تا سال ۱۳۶۷ ریاست دانشکده کشاورزی دانشگاه بوعلی سینا را عهده دار بود. وی پس از آن به مدت دو سال معاونت اداری و مالی دانشگاه بوعلی سینا را بر عهده داشت و بعد از آن مجددا به مدت یک سال رئیس دانشکده کشاورزی دانشگاه بوعلی سینا شد.
او در سال ۱۳۷۰ برای تحصیل در مقطع دکتری به دانشگاه آدلاید استرالیا رفت و در سال ۱۳۷۴ در مقطع دکتری رشته علوم باغبانی از این دانشگاه فارغالتحصیل شد و به ایران بازگشت. غلامی پس از بازگشت به ایران مجددا به مدت یک سال معاون اداری و مالی دانشگاه بوعلی سینا شد و پس از آن ریاست دانشگاه بوعلی سینا را عهدهدار بود.
او هم اکنون نیز رئیس دانشگاه بوعلی سینا است.
**کارنامه اردکانیان وزیر پیشنهادی نیرو
رضا اردکانیان وزیر پیشنهادی نیرو در سال ۱۳۳۷ در شهر یزد به دنیا آمد. مدرک کارشناسی خود را در رشته مهندسی عمران از دانشگاه صنعتی شریف (۱۳۶۲) و سپس مدرک کارشناسی ارشد در مهندسی منابع آب (۱۳۷۲) و دکتری خود در زمینه مدیریت منابع آب را از دانشگاه مک مستر کانادا (۱۳۷۶) اخذ کرد.
فعالیت های اجرایی او در سطح ملی شامل خدمت در وزارت کشور به عنوان معاون وزیر در هماهنگی امور عمرانی (۱۳۶۸-۱۳۶۶) و در وزارت نیرو به عنوان معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی (۱۳۶۹-۱۳۶۸)، قائم مقام وزیر نیرو (۱۳۸۰-۱۳۷۷) و معاون وزیر در امور آب (۱۳۸۴-۱۳۸۰) است.
در دوره دوم فعالیت در وزارت نیرو، وی همچنین به عنوان مدیر عامل و رییس هیات مدیره شرکت مدیریت منابع آب ایران، دست اندر کار مدیریت ساخت و بهره برداری از طرح های توسعه منابع آب و نیروگاه های برقآبی بود.
فعالیت های اجرایی او در سطح بین المللی نیز شامل عضویت در هیات رییسه یونسکو – آی.اچ.پی (UNESCO-IHP) در پاریس (۱۳۸۱-۱۳۷۹) هیات مدیره این نهاد در دلفت هلند (۱۳۸۶-۱۳۸۲)، هیات مدیره انجمن بین المللی برق آبی در لندن (۱۳۸۵-۱۳۸۳) است.
از دیگر فعالیت های او تاسیس و اداره مرکز منطقه ای مدیریت آب شهری تحت پوشش یونسکو در تهران (۱۳۸۶-۱۳۸۱) است.
در سالهای ۱۳۸۶ تا ۱۳۹۴ اردکانیان به عنوان مدیر موسس برنامه دهه بین المللی آب سازمان ملل به میزبانی دانشگاه سازمان ملل، در شهر بن آلمان مشغول به کار بود؛ وی همچنین در فاصله سالهای ۱۳۸۸ تا ۱۳۸۹ به عنوان سرپرست معاونت دانشگاه سازمان ملل در اروپا فعالیت کرد.
در سال ۱۳۹۱، اردکانیان توسط رییس دانشگاه سازمان ملل متحد و معاون دبیرکل آن ساازمان به عنوان مدیر موسس انستیتو جدیدی از دانشگاه در زمینه مدیریت به هم پیوسته منابع زیست محیطی (آب، خاک و پسماند) در شهر درسدن آلمان برگزیده شد. از آن زمان ، وی تحقیقات دانشگاهی و فعالیت های اداری موسسه را راهبری و مدیریت کرده است.
در سال ۱۳۹۳ نیز با توجه برنامه دکتری مشترک بین دانشگاه صنعتی درسدن و دانشگاه سازمان ملل متحد وی به عنوان استاد تمام منتخب دانشکده علوم محیط زیستی آن دانشگاه منصوب شد.