دوره آموزش باریستایی ویژه بازار کار

    کد خبر :978263

اگر اهل قهوه و کافه رفتن باشید، حتما تا حالا اسم باریستا رو شنیدید، باریستا یا اسم قدیم اون یعنی کافه ‌چی از شغل‌هاییه که تو سال‌های اخیر در ایران پر طرفدار شده بطوری که امروزه کافه معروفی را پیدا نمی‌کنید که بدون یه باریستای حرفه‌ای بتونه فعال باشه، اگه شما هم به این شغل علاقه دارید و دلتون می خواد یه باریستا بشید با کافی پارس همراه باشید تا از دوره آموزش باریستایی ویژه بازار کار براتون بیشتر بگیم؛ باریستا فردیه که بطور تخصصی کار تهیه قهوه و نوشیدنی‌های گرم و سرد بر پایه قهوه اسپرسو رو انجام می‌ده، کافه‌ هایی که باریستا دارند حتما یه دستگاه اسپرسوساز هم دارند چون فقط شخص باریستا می تونه اصولی با این دستگاه کار کنه و قهوه های مختلف را به دست مشتری بده.

البته باریستاها تو ایران علاوه بر درست کردن انواع نوشیدنی‌های گرم به تهیه نوشیدنی‌ های سرد هم نظارت دارند، در کل به مسئول بار غیرالکلی کافه باریستا گفته میشه؛ باریستاها رو تو کافه میشه با لباس متفاوتی از بقیه کارکنان تشخیص داد البته بیشتر پشت میز بار مشغول تهیه قهوه برای شماست و کمتر می بینیدش؛ باریستا ریشه ایتالیایی داره و به قهوه‌چی خانم، باریستی و به قهوه‌چی مرد باریسته می گن در حالی که در ایران و کشورهای دیگه از همون کلمه باریستا برای خانم و آقا استفاده می‌شه.

مهم‌ترین کار یک باریستای حرفه ای تو کافه، کار با دستگاه اسپرسوسازه و باید تسلط کامل روی انواع دونه قهوه، نوع رست اون و اندازه آسیابش داشته باشه و تمام این آموزش ها رو با شرکت تو کلاس های آموزش باریستایی یه آموزشگاه یا آکادمی معتبر می بینه، در واقع تو آموزشگاه به شخص آموزش داده میشه علاوه بر تهیه انواع قهوه اسپرسو، قهوه دمی، آیس کافی ها، دمنوش ها، لاته آرت و تهیه فوم شیر کارهای زیر رو هم انجام بده که شامل:

-رعایت نظم و بهداشت بار

-مدیریت بار و کارکنانش

-ارائه توضیحات لازم به مشتری درباره منو و پاسخ به سوالاتشون در صورت لزوم

-کنترل کیفیت مواد اولیه مصرفی

باریستا برای انجام درست وظایف خودش نیاز به مهارت‌هایی داره که تو دوره های آموزش باریستایی اونها رو بطور کامل یاد می گیره مثل:

-آشنایی با تئوری قهوه و تشخیص قهوه‌ها از هم

-عصاره‌گیری ایده آل از قهوه

-تسلط به آیتم‌های گرم و سرد منوی کافه

-شناخت و تسلط کامل روی دستگاه اسپرسوساز و ابزارها

-کالیبره کردن روزانه دستگاه اسپرسوساز برای تهیه بهترین اسپرسو

-توانایی درست کردن قهوه‌هایی که بر پایه اسپرسو هستند مثل موکا، کاپوچینو، لاته، ماکیاتو و …

-تخصص پیدا کردن تو تهیه قهوه های دمی

-درست کردن فوم شیر

-لاته ارت و …

همه مواردی که گفته شد فقط با شرکت در یک آموزشگاه معتبر امکان پذیره که در اون بتونه تمام این موارد رو بخوبی یاد بگیره، ما به شما و علاقمندان به یادگیری قهوه، آموزشگاه قهوه کافی پارس رو معرفی می کنیم که کلاس هاش بصورت خصوصی و تک نفره و تو یه کافه واقعی برگذار میشه و شخص تمام مدت تحت نظر مدرس متخصص انواع قهوه های بار گرم مورد نظر رو با تمرین و تکرار یاد می گیره و در کنار کارهای عملی از نظر علمی و تئوری هم قهوه رو بررسی می کنه تا بتونه دونه های قهوه رو از روی شکل و اندازه تشخیص بده و حتی با دیدن رنگشون بتونه بگه نوع رستشون چیه، همچنین یاد می گیره برای چه دستگاه یا دم افزاری چه نوع سابه قهوه با چه اندازه آسیابی مناسب هستش.

هنرجو پس از اتمام دوره علاوه بر توانایی تهیه انواع قهوه ها، لاته آرت رو هم باید بتونه به بهترین شکل انجام بده چون این هنرنمایی ها مشتری ها را به شوق میاره و از نوشیدن قهوه خودشون بیشتر لذت می برند، همچنین تو سرفصل های آموزشی به هنرجو یک سری آموزش هایی در زمینه راه اندازی کافه و مدیریت کافه هم داده میشه تا اگر خواست بتونه یک کافه راه بندازه و کارکنانش رو مدیریت کنه و البته که واجبه قبل از مدیر بودن یه باریستای خوب باشه تا بتونه به کیفیت کار باریستاها و قهوه هایی که تهیه می شن نظارت کنه؛ همچنین باید دارای شخصیتی صبور، مهربان، خوشرو، خوش لباس، همیشه پاکیزه، مودب و مشتری مدار، رعایت احترام در برابر مشتری ها و سایر کارکنان و همیشه پر انرژی باشه تا چندین ساعت پی در پی سرپا وایستادن رو تو یه فضای معمولا گرم و پر از دستگاه و تجهیزات و ابزار که رفت و آمد هم اونجا زیاده تحمل کنه.

آموزشگاه قهوه کافی پارس با برگذاری دوره باریستایی به شما تضمین میکنه که بعد از اتمام دوره تون و دریافت مدارک بین المللی و دوزبانه از کافی پارس وارد بازار کار می شید و توسط خود کافی پارس بعنوان کاراموز برای کسب مهارت و تجربه به یه کافه معتبر معرفی می شید و یا برای استخدام شما رو به کافی شاپ هایی که نیروی تازه کار نیاز دارن میفرسته، شاید در ابتدا نیاز باشه کمی رایگان کار کند اما بعد از مدتی که خودتون و توانایی هایی که در دوره های آموزشی کافی پارس کسب کرده اید رو به مدیریت کافه نشون بدید، شما رو بعنوان باریستای کافه به همراه حقوق استخدام می کنه و چی بهتر ازین!

خیالتون راحت باشه پس از تموم شدن دوره تون کافی پارس شما رو تنها نمی ذاره و بخاطر داشتن کارت گارانتی که بهتون تعلق می گیره تا 5 سال از خدمات اون مثل کلاس های رفع اشکال نامحدود رایگان، مشاوه های رایگان از متخصصین کسب  و کار برای راه اندازی کافه، تجهیز کافه با لوازم مدرن و بروز و معرفی منبعی برای تهیه مواد اولیه مثل دانه قهوه برای کافه شخصی تان، مشاوره رایگان برای تبلیغات و انجام فریمیوم و چگونگی جذب مشتری و … می تونید استفاده کنید.

در واقع با پرداخت هزینه ناچیز و مناسب به کافی پارس در مقابل هزینه های گزاف آموزشگاه های دیگه می تونید هم مدرک بین المللی معتبر برای اخذ جواز کافه، وام و مهاجرت بگیرید و هم تضمین ورود به بازار کار رو فورا پس از اتمام دوره آموزشیتون داشته باشید ،پیشنهاد میشه برای مشاوره رایگان با متخصصین قهوه کافی پارس آموزشگاه تماس بگیرید یا بصورت حضوری برای ثبت نام به آموزشگاه قهوه کافی پارس واقع در کرج که بسیار هم خوش مسیر هستش برید و هم از کافه، هم آموزشگاه و هم کافی شاپ کافی پارس و تجهیزات مدرن اون دیدن کنید تا با خیالی آسوده برای شروع کلاساتون تو ساعت و روزای دلخواه خودتون اقدام کنید. حتی شهرستانی های عزیز هم می تونن در کلاس ها شرکت کنند و در خوابگاه های اطراف آموزشگاه با معرفی نامه معتبر مستقر بشن و در مدت آموزش از بابت جا و مکان خیالشان راحت باشد و روی یاگیری تمرکز کنند.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید