داماد، خانواده همسرش را به گلوله بست

مرد جوانی به دلیل اختلاف خانوادگی، روز چهارشنبه با رفتن به خانه پدر همسرش در یکی از محله های شهر دیواندره اعضای خانه را به گلوله بست و چهار نفر را کشت.
به گزارش ایرنا:معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی کردستان با تایید این خبر گفت: صبح امروز (ساعت ۷ صبح) در یکی از محلات شهر دیواندره مرد جوانی که همسرش از یکسال قبل خانه را ترک کرده و به خانه پدرش رفته بود را همراه با سه عضو دیگر این خانواده با استفاده از اسلحه به گلوله بست و از محل متواری شد.
سرهنگ عبداله فاتحی روز چهارشنبه اظهار کرد: در این حادثه همسر، پدر و مادر همسرش و یکی دیگر از اقوام کشته شدند و دختر هفت ساله خانواده نیز بشدت زخمی شد که اکنون در بیمارستان تحت درمان است.
وی با بیان اینکه ضارب پس از این جنایت از محل متواری شده است، افزود: ماموران انتظامی بلافاصله در محل حضور یافته و اقدامات لازم در جهت دستگیری قاتل را آغاز کردند.
سرهنگ فاتحی تاکید کرد: براساس اظهار شاهدان عینی، قاتل با یک دستگاه سواری پژو ۴۰۵ پس از ارتکاب جرم از محل متواری شده است.