خودروی مفهومی DS ایکس ای-تنس رونمایی شد
خودروساز فرانسوی و لوکس DS از خودروی مفهومی ایکس ای-تنس با ۱۳۶۰ اسب بخار قدرت رونمایی کرد که گفته میشود تجسمی از یک سوپراسپرت در سال ۲۰۳۵ است.
سیتروئن (Citroen) شرکتی است که هرگز از متفاوت بودن فرار نکرده است. در دهه ۱۹۵۰ زمانی که خودروسازهای آمریکایی در حال ساخت مدلهای قدرتمند و عظیمالجثه بودند، سیتروئن خودروی DS را به بازار عرضه کرد که هنوز هم حاضر زیبا و جذاب است. خوشبختانه خودروساز فرانسوی پس از استقلال از برند مادر خود، باز هم به دنبال انجام متفاوت کارها است و با استفاده از خودروی مفهومی جدید DS ایکس ای-تنس (DS X E-Tense)، قصد دارد دوستداران صنعت خودرو را شگفتزده کند. این خودروی مفهومی یک محصول تمام الکتریکی محرک جلو است که شکل نامتقارنی دارد.
منظور از نامتقارن بودن، حالتی شبیه به پلاک نامتقارن لندرور دیسکاوری نیست؛ بلکه باید کمی فکر خود را در اقیانوس تخیلات غرق کنید تا بتوانید به عمق شگفتی این خودروی مفهومی پی ببرید. البته خودروی الکتریکی DS ایکس ای-تنس یک تمرین طراحی است و به نظر نمیرسد که بتوان بهراحتی آن را وارد مرحله ساخت کرد. البته اگر DS قصد داشته باشد واقعا این کار را انجام دهد، چارهای جز استفاده از بدنه فیبر کربنی ندارد.
خودروی مفهومی جدید DS تلاش میکند تصویری از خودروهای آینده در سال ۲۰۳۵ ارائه دهد؛ با توجه به اینکه بسیاری از افراد علاقه زیادی به استفاده از طرحهای چرم، چوب و فلز واقعی در داخل خودرو دارند، مفهومی DS ایکس ای-تنس مقادیر زیادی از این مواد را در خود جای میدهد. البته یکی از مهمترین عناصر این خودروی مفهومی فرمان است که در کنفرانس مطبوعاتی با عبارت «عنصری حاکی از اشتیاق به سواری» توصیف میشود.
در نگاه اول به نظر میرسد که خودروی مفهومی ایکس ای-تنس تک سرنشین باشد که جای تعجب ندارد؛ اما در سمت دیگر خودرو که کاملا واضح نیست، فضای کوچکی برای جا دادن به یک مسافر دیگر وجود دارد. DS این فضا را بهعنوان یک «مکان راحت شبیه بال پرنده، که قابلیت تهویه و ماساژ نیز دارد» توصیف میکند.
حتما به یاد دارید که صحبت از محرک جلو بودن خودروی الکتریکی DS ایکس ای-تنس شد که اگرچه طبیعی است، اما همهی محصولات خودروساز فرانسوی محرک جلو نیستند و نشان از تفاوت طراحی دارد. آخرین نکته جالب در مورد این خودروی مفهومی، قدرت خارقالعاده ۱۳۶۰ اسب بخاری است که پیشرانه آن میتواند تولید کند. اگرچه ایدهی بسیار جالبی به نظر میرسد؛ اما DS هنوز هیچ جزئیاتی از سیستم محرکه خودرو اعلام نکرده است.