خواص گیاه آویشن

    کد خبر :713531

رایج‌ترین شکل آویشن با نام علمی Thymus vulgaris، گیاهی است که برای هزاران سال مصارف دارویی و آشپزی داشته است. این گیاه، بومی مناطق مدیترانه‌ای و بخش‌های خاصی از آفریقا بوده و مصرف آن به دوران امپراطوری رم بر می‌گردد.
در آشپزی، ساقه‌ها و برگ‌های آن برای طعم بخشیدن به غذا‌های مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرد. این گیاه معمولا به سوپ‌ها، سس‌ها، غذا‌های گوشتی و سایر موارد اضافه می‌شود.
آویشن برای مصارف پزشکی نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد. از روغن این گیاه برای موارد مختلف پزشکی استفاده می‌شود. برگ‌های این گیاه را می‌توان به صورت دم‌کرده استفاده کرد و روغن و کرم حاصل از آن بر روی پوست بدن اعمال می‌شود.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید