خواص گیاه آویشن
رایجترین شکل آویشن با نام علمی Thymus vulgaris، گیاهی است که برای هزاران سال مصارف دارویی و آشپزی داشته است. این گیاه، بومی مناطق مدیترانهای و بخشهای خاصی از آفریقا بوده و مصرف آن به دوران امپراطوری رم بر میگردد.
در آشپزی، ساقهها و برگهای آن برای طعم بخشیدن به غذاهای مختلف مورد استفاده قرار میگیرد. این گیاه معمولا به سوپها، سسها، غذاهای گوشتی و سایر موارد اضافه میشود.
آویشن برای مصارف پزشکی نیز مورد استفاده قرار میگیرد. از روغن این گیاه برای موارد مختلف پزشکی استفاده میشود. برگهای این گیاه را میتوان به صورت دمکرده استفاده کرد و روغن و کرم حاصل از آن بر روی پوست بدن اعمال میشود.