خرمالو همچنین منبع خوبی از تیامین، ریبوفلاوین، فولات، منیزیم و فسفر است.

خرمالو همچنین منبع خوبی از آنتی اکسیدان ها است، از این رو به کاهش خطر بیماری هایی مانند سرطان، سکته مغزی و اختلالات قلبی عروقی کمک می کند. خرمالو میوه‌ای با فیبر بالا است که می‌تواند به کاهش سطح کلسترول LDL کمک کند.

خرمالو می تواند باعث واکنش های آلرژیک شود اما احتمال آن بسیار کم است. مصرف این میوه به مقدار زیاد ممکن است باعث انسداد روده شود، میوه بسیار فیبری است و مصرف مقادیر زیاد آن ممکن است باعث انسداد روده شود.

خرمالو را باید در حد اعتدال مصرف کرد . مصرف خرمالو یک عدد متوسط (حدود 100 گرم) در روز کافی است، توصیه می شود بیش از 3 عدد خرمالو در روز مصرف نشود.