خطر مرگ با این نوبرانه بهاری

یکی از میوه هایی که نوع رسیده آن خواص به مراتب بیشتری دارد چغاله بادام است. این میوه خوشمزه بهاری برای دستگاه گوارشی مفید بوده و همچنین ازگرفتگی عضلات جلوگیری می کند اما در صورت مصرف زیاد چغاله بادام باید منتظر رودل، بهم ریختن وضع گوارش و…باشیم.
این در شرایطی است که بیشتر چغاله بادام هایی که افراد مصرف می کنند رگ خفیفی از تلخی را با خود همراه دارد، دلیل این تلخی وجود نوعی سم آشنا در چغاله بادام است، افراد با مصرف زیاد چغاله بادامی که احساس کمی تلخی را به همراه دارد احتمال دارد دچار مسمومیت شوند.