محققان استرالیایی عنوان می کنند؛

خطر ابتلا به اگزما و آلرژی های غذایی در نوزادان چاق تر بیشتر است

    کد خبر :637720

مطالعه جدید نشان می دهد نوزادانی که چاق تر هستند با احتمال بیشتر ابتلا به اگزما و آلرژی های غذایی روبرو هستند.

 

محققان دریافتند به ازای افزایش هر یک کیلوگرم به ازای وزن کودکی که دارای وزنی بالاتر از حدمیانگین سنش است، ریسک اگزما و آلرژی های غذایی هم افزایش می یابد.

 

«کتی گاتفورد»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه آدلاید استرالیا، در این باره می گوید: «به ازای هر کیلوگرم افزایش وزن به هنگام تولد ریسک آلرژی های غذایی ۴۴ درصد و ریسک ابتلا به اگزما ۱۷ درصد افزایش می یابد.»

 

در این مطالعه، محققان گزارش سلامت بیش از ۱۵ هزار نفر و دهها مطالعه دیگر را که شامل وزن در زمان تولد و داده های مربوط به آلرژی بود بررسی کردند.

 

هر دو فاکتورهای ارثی و زیست محیطی در ابتلا به آلرژی غذایی نقش دارند. مواد آلرژی زا در مواد خوراکی موادی هستند که مسئول شروع واکنش آلرژیک هستند. آنها پروتئین های هستند که معمولا در برابر حرارت پخت و پز، اسید موجود در معده، و آنزیم های گوارشی روده مقاوم هستند.

 

در نتیجه زمانیکه مواد آلرژی زا باقی مانده و از دیواره روده گذشته و وارد جریان خون می شوند واکنش های آلرژیک ناشی از پروتئین در بدن ایجاد می شود. مکانیسم آلرژی غذایی شامل سیستم ایمنی بدن و وراثت است.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید