حمیدزیچ:قهرمانی دور رفت، اولویت بایرن نیست
مدیر ورزشی بایرن مونیخ میگوید قهرمانی دور رفت بوندسلیگا اولویت کنونی باواریاییها نیست.
شب گذشته تیم قهرمان فصل گذشته لیگ فوتبال ژرمنها به طرز عجیبی در زمین خود ۲ بر یک مغلوب بایرلورکوزن شد.
این نتیجه در حالی حاصل شد که بازیکنان بایرن موقعیتهای بیشماری را در بازی کسب کردند که در زدن ضربه نهایی دقت کافی نداشتند.
تیم سرخپوش با این نتیجه در امتیاز ۲۴ باقیماند.از نظر جایگاه در جدول نیز مونیخیها تا رده چهارم جدول تنزل کردند و در فاصله ۴ امتیازی آر.بلایپزیگ، صدرنشین پیکارها ماندند.
حسن سالیحمیدزیچ به نتیجه کسب شده، واکنشی آرام نشان داد و عنوان کرد:کسب مقام قهرمانی دور رفت بوندسلیگا، همیشه دستاوردی زیبابوده است اما اکنون مهمترین اولویت ما نیست.
وی که با خبرنگار سایت رسمی باشگاهش مصاحبه میکرد، افزود: بازی به بازی پیش میرویم و برنامه میریزیم .بعد نگاه به جدول میکنیم.
به گزارش فارس، به اعتقاد این مقام، تیم مونیخی باید به مرور به ثبات رسیده تا در دور برگشت بتواند جایگاه واقعی خود را در صدر تیمهای بوندسلیگا یکبار دیگر کسب کند.