حسن یزدانی استقلالی می شود

حسن یزدانی، قهرمان پرافتخار المپیک و جهان، پس از مذاکرات نهایی با مدیران باشگاه استقلال جویبار، تصمیم گرفت در فصل جدید لیگ برتر کشتی آزاد با تیم زادگاهش روی تشک برود.
حسن یزدانی، ستاره نامدار کشتی آزاد ایران و پرافتخارترین کشتیگیر تاریخ کشور، با تیم استقلال جویبار به توافق نهایی رسید. این ملیپوش محبوب قرار است ظهر فردا (پنجشنبه) در دیداری با علی تاجرنیا، مدیرعامل باشگاه استقلال جویبار، قرارداد رسمی خود را امضا کند تا حضورش در ترکیب این تیم قطعی شود.
یزدانی با این تصمیم، پس از مدتی دوری از رقابتهای باشگاهی، در لیگ برتر کشتی آزاد بار دیگر برای تیم زادگاهش به میدان میرود؛ تصمیمی که میتواند شور تازهای به رقابتهای امسال بدهد.
گفتنی است پیش از این نیز امیرحسین فیروزپور، دارنده مدال برنز جهان، با استقلال جویبار به توافق رسیده بود تا این تیم مازندرانی با ترکیبی قدرتمند و ستارهدار پا به لیگ بگذارد.










