حذف میرحسینی و اخلاقی در مرحله یک‌چهارم نهایی

  • ورزشی
  • یکشنبه ۶ خرداد ۱۳۹۷ ۱۰:۲۷
    کد خبر :290237

دو نماینده تیم ملی تکواندو بانوان با شکست مقابل رقبای خود از دور مسابقات تکواندو قهرمانی آسیا حذف شدند.

بیست و سومین دوره مسابقات قهرمانی آسیا ۲۰۱۸ – ویتنام با حضور ۲۶۷ تکواندوکار از ۳۴ کشور از روز گذشته (شنبه) در سالن «پوتوا» هوشیمینه آغاز وفردا به پایان می‌رسد.

امروز (یکشنبه – ۶ خردادماه) و در روز دوم، رقابت های اوزان ۶۳-، ۸۰- و ۸۷- کیلوگرم مردان و ۵۳-، ۶۷- و ۷۳- کیلوگرم گروه زنان برگزار می‌شود که سروش احمدی (وزن ۶۳- کیلوگرم)، مهدی خدا بخشی (وزن ۸۰- کیلوگرم)، پوریا عرفانیان و احمد محمدی (وزن ۸۷- کیلوگرم)، ملیکا میرحسینی (وزن ۶۷- کیلوگرم) و هانیه اخلاقی (وزن ۷۳- کیلوگرم) هوگوپوشان ایرانی در این روز هستند.

در وزن ۶۷- کیلوگرم، ملیکا میرحسینی در دور نخست ابتدا با نتیجه ۱۹ بر ۱۱ از سد “بانو منصوروآ” از قزاقستان گذشت اما در ادامه و در مرحله یک‌چهارم نهایی با نتیجه ۶ بر ۵ مغلوب “یونفی گو” از چین شکست خورد تا از دور مسابقات کنار برود.

به گزارش تسنیم، همچنین در وزن ۷۳- کیلوگرم، هانیه اخلاقی در گام نخست با نتیجه ۲۷ بر ۷ از سد “ماریا رگی” از هندوستان گذشت اما در ادامه و در مرحله یک‌چهارم نهایی مقابل “دا بین لی” از کره‌جنوبی با نتیجه ۲۰ بر ۱۱ مغلوب شد تا پرونده او نیز در این مسابقات بسته شود.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید