حادثه عجیب در پرواز تهران – مشهد/بازگشت پرواز تهران به مشهد به علت افت ناگهانی فشار هوای کابین

یکی از مسافرین پرواز تهران مشهد با ارسال تصاویری مدعی شده است که پرواز صبح امروز تهران به مشهد، متعلق به هواپیمایی چابهار، با حادثهای جدی روبهرو شده است.
طبق روایت این مسافر، حادثه حدود ده دقیقه پس از پرواز ساعت ۶:۳۰ رخ داده است.
«ناگهان یکی از موتورها از کار افتاد. هواپیما با سرعت زیاد و زاویهای حدود ۶۰ درجه به سمت پایین سقوط کرد و به کوهستان نزدیک شد.
ماسکهای اکسیژن به دلیل افت فشار از سقف پایین افتادند، اما هیچکدام اکسیژن نداشتند. هیچکس در کابین توضیحی نمیداد. ما عملاً داشتیم وارد کوه میشدیم.
خلبان در لحظهای بحرانی با یک موتور مانور داد و توانست هواپیما را از برخورد نجات دهد و آن را بهصورت اضطراری در فرودگاه تهران فرود آورد.
به گزارش هفت صبح، با اینحال، در فرودگاه نیز هیچکس پاسخی به مسافران نداد و در نهایت تحویل بار دو ساعت طول کشید.»
مدیر روابط عمومی فرودگاه مشهد گفت: پرواز ۷۶۶۰ تهران – مشهد به دلیل افت ناگهانی فشار هوای کابین به مبدا بازگشت.
حسن جعفری اظهار کرد: پرواز ۷۶۶۰ تهران به مشهد با هواپیمای MD ۸۳ با رجیستر EP-CBI، بهدنبال بروز اختلال در سیستم کنترل فشار هوای کابین و پایین افتادن ماسکهای اکسیژن برای مسافران، ناچار به بازگشت به مبدا شد.
مدیر روابط عمومی فرودگاه مشهد عنوان کرد: همکاران ما در شرکت هواپیمایی عنوان کرده اند با هدف رعایت حداکثری ایمنی مسافران، خلبان تصمیم به بازگشت به فرودگاه مبدأ گرفت و هواپیما در شرایط ایمن در فرودگاه مهرآباد تهران فرود آمد.