جشنواره ملی تقدیر از کارگران نخبه با حضور رئیس جمهور
آیتالله سیدابراهیم رئیسی رئیسجمهور اسلامی ایران امروز – ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ – در سیوپنجمین جشنواره ملی تقدیر از کارگران نخبه، گروههای کارگری و واحدهای نمونه حاضر شد.
به گزارش ایرنا، رئیسجمهور با همراهی عباس علیآبادی وزیر صنعت، معدن و تجارت و سیدصولت مرتضوی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با هدای لوح و تندیس ویژه از جمعی از کارگران نخبه و گروههای کارگری تقدیر کرد.
رئیس جمهور در جمع کارگران نخبه اظهار داشت: خدا را شاکریم که نشست ما بعد از جلسه بسیار با شکوهی که در محضر رهبر فرزانه انقلاب اسلامی بود، تشکیل میشود که ما از رهنمودهای ایشان بهره ببریم، مدیران و محافل کارگری تلاش کنند، سازو کارهای لازم برای اجرایی شدن فرمایشات ایشان را بیاندیشند، قانون و سیاستهای نظام در جهت رشد اقتصادی و تولید مصوب شده است که باید اجرایی شود.
آیت الله رئیسی با بیان اینکه این جلسه در کارخانه بزرگی که کارگران عزیز آن کارهای بسیار مهم و قابل عرضهای را تولید میکنند برگزار شده است،گفت: محصولاتی که در اینجا میبینید به دست توانای کارگران ساخته شده است که نشان دهنده توانایی کشور ماست، نشان دهنده ذوق و سلیقه و تلاش کارگران و مهندسان عزیز ماست. اینها نمونهای است که ثابت میکند در این کشور کارهای بزرگی انجام میشود.
وی با تاکید بر اینکه دشمن همانطور که در همه عرصهها ناکام مانده حتما در عرصه اقتصادی نیز ناکام خواهد ماند، اظهار داشت: محور تولید کارآفرینی و کارگر است. نقش کارگران نقش بیبدیلی است و لذا باید همه حمایتهای حقوقی، مالی و اجتماعی از کار و کارگر صورت گیرد که روز به روز تولید ما در کیفیت و کمیت رشد پیدا کند. تولیدات ما باید استانداردها و شاخصها را داشته باشد و باید تولید برتری داشته باشیم که در دنیا بهترین باشد و این از ملت ما برمیآید که حتی بالاتر از استانداردهای ضروری میتوانند کالاها را تولید و عرضه کنند.
علاوه بر این سید صولت مرتضوی وزیر کار و رفاه اجتماعی در آغاز این مراسم به گزارش عملکرد فعالیت وزارتخانه تحت نظارت خود پرداخت و گفت: براساس گزارش مراکز رسمی بالغ بر ۷۵۰ هزار اشتغال خالص ایجاد شده است، یعنی اشتغال منهای بازنشستگان و مشمولان بیمه بیکاری و این بدان معناست که ایجاد یک میلیون و ۲۰۰ هزار فرصت شغلی که خالص آن ۷۵۰ هزار نفر میشود.
وزیر کار تاکید کرد: اجرای متناسب سازی حقوق بازنشستگان، تدوین برنامههای راهبردی برای اصلاح صندوقهای بازنشستگی، حمایت از کودکان دارای سوتغذیه و بازمانده از تحصیل، پوشش بیمهای ۲۳۴ قلم داروی جدید، پوشش هزینههای درمان ناباروری و بیماریهای خاص،ایجاد ثبات و امنیت شغلی و حمایت از مشاغل ایجادی، تلاش برای جلوگیری از تعطیلی واحدهایی که در شرف تعطیل بودند، به ظرفیت اسمی رساندن سایر کارخانهها که از ۱۰ هزار واحد عبور کرد، اصلاح قانون کار برای تبدیل قرارداد موقت به دائم از جمله مهمترین اقدامات وزارت کار است.