جذب سرمایه خارجی در بنادر با مشکلی مواجه نمی شود

    کد خبر :279379

عضو اتاق بازرگانی ایران گفت: سرمایه گذاران متعددی برای حضور در بنادر ایران اعلام آمادگی کردند بدین جهت با تسهیل فرآیند سرمایه گذاری می توان سرمایه های خارجی را جذب کرد.

به گزارش بازتاب به نقل از وزارت راه و شهرسازی، مسعود خیاط‌زاده درباره خروج آمریکا از برجام و تاثیر آن بر سرمایه‌گذاری در بنادر کشور به ارایه نکاتی پرداخت و گفت: ایران سال‌های متمادی است که با تحریم روبرو شده است حتی در زمان برجام هم آمریکا موانع متعددی ایجاد می‌کرد تا روند توسعه‌ای در کشور مختل شود. از این‌رو خروج آمریکا از برجام، تاثیری بر فعالیت‌های اقتصادی و سرمایه‌گذاری نخواهد گذاشت.

وی ادامه داد: از آنجا که ایران همواره در شرایط تحریمی به سر می‌برده است اکنون نیز مشکلی در جذب سرمایه‌گذار نخواهیم داشت. سرمایه‌گذاران واقعی به منفعت مالی خود می‌اندیشند بدین‌جهت مسایل سیاسی برای آنها در اولویت نیست. اگر به سمت تسهیل فرآیند سرمایه‌گذاری حرکت کنیم در شرایطی که آمریکا از برجام خارج شده است می‌توان سرمایه‌گذاران بیشتری را جذب کرد.

ابراز تمایل چینی‌ها برای سرمایه‌گذاری در بندر آبادان

خیاط زاده تصریح کرد: در نشست های که با سرمایه گذاران خارجی داشته ایم آنها برای سرمایه‌گذاری در بنادر ایران اعلام آمادگی کرده‌اند. اخیرا نیز یک شرکت چینی برای سرمایه‌گذاری در بندر آبادان، ابراز تمایل کرده است. با حضور شرکت‌های خارجی می‌توان در جهت توسعه بنادر گام برداشت.

وی اعلام کرد: پتانسیل بنادر کشور را نباید دست کم گرفت. اکنون ظرفیت خالی وجود دارد که به آن توجه نمی‌شود. سازمان بنادر و دریانوردی باید فرصت‌های سرمایه‌گذاری در بنادر کشور را اطلاع‌رسانی کند تا بخش خصوصی و سرمایه‌گذاران خارجی بدانند در چه بخش‌های امکان حضور دارند.

فرصت‌های اقتصادی و سرمایه‌گذاری در بنادر نباید از دست برود

عضو اتاق بازرگانی ایران خاطرنشان کرد: حجم مبادلاتی که اکنون در بنادر کشور ثبت می شود با توجه به ظرفیت بنادر کشور اعداد چشمگیری نیست. از این رو سازمان بنادر و دریانوردی در مورد تخفیف های بندری باید اهتمام بیشتری بورزد. البته در سال جاری تعرفه های بندری کاهش پیدا کرد و این امر کار بزرگی بود ولی در شرایط موجود و با هدف رونق بنادر می توان مجددا تعرفه ها را بازنگری کرد.

وی در مورد بنادر جنوبی کشور تصریح کرد: بنادر خرمشهر و آبادان ظرفیت خالی زیادی دارند بدین جهت با توسعه زیرساخت بنادر یاد شده می‌توان سهم تجارت در این مناطق را افزایش داد. این در حالی است که بندر فاو در عراق با سرعت در حال پیشرفت است. ما نباید اجازه دهیم فرصت‌های اقتصادی و سرمایه‌گذاری در بنادر کشور از دست برود.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید