ثبات قیمت نان تا پایان سال/ برنامه‌ای برای آزادسازی نرخ وجود ندارد

    کد خبر :1186389
ثبات قیمت نان تا پایان سال

مدیرکل هماهنگی و نظارت بر آرد و نان شرکت بازرگانی دولتی اعلام کرد بر اساس آخرین آمار و بررسی‌ها، نرخ نان حداقل تا پایان سال جاری آزاد نخواهد شد.

محمدحسن جلالی با تأکید بر اینکه تأمین و توزیع آرد در واحدهای خبازی به‌صورت منظم و بدون مشکل در حال انجام است، گفت: در حال حاضر کمبودی در عرضه آرد وجود ندارد و قیمت آرد نیز بدون تغییر و با همان نرخ‌های مصوب قبلی در اختیار نانوایی‌ها قرار می‌گیرد.

وی با اشاره به اینکه حدود ۹۵ درصد نانوایی‌های کشور یارانه‌پز و تنها ۵ درصد آزادپز هستند، افزود: طبق اطلاعات موجود، هیچ برنامه‌ای برای آزادسازی قیمت نان تا پایان سال در دستور کار نیست.

این مقام مسئول همچنین تصریح کرد: به‌طور متوسط روزانه بین ۲۸ تا ۳۰ هزار تن گندم، معادل ۲۳ تا ۲۴ هزار تن آرد در کشور توزیع می‌شود و با توجه به تعطیلات پیش‌رو، تمهیدات لازم برای جلوگیری از هرگونه اختلال در توزیع اندیشیده شده است.

به گزارش تسنیم، جلالی با اشاره به ماه مبارک رمضان گفت: معمولاً در این ماه به دلیل حذف یک وعده غذایی، مصرف نان اندکی کاهش می‌یابد، اما تغییر محسوسی در روند مصرف ایجاد نمی‌شود و مردم از بابت تأمین آرد و نان جای هیچ نگرانی ندارند.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید