تولید صنعتی دستگاه بازرسی کانتینر کالا در مرزها/ایران پنجمین کشور تولیدکننده جوهر پرینتر میشود
در حاشیه دومین نشست مدیران ارتباط با صنعت، دانشگاهها و پژوهشگاهها پنج تفاهمنامه و قرارداد صنعتی به امضا رسید.
با حضور دکتر منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر عیسی کلانتری رییس سازمان محیط زیست، در حاشیه دومین نشست مدیران ارتباط با صنعت دانشگاهها و پژوهشگاهها پنج تفاهمنامه و قرارداد صنعتی به امضا رسید.
عناوین قراردادها به این شرح است:
امضای قرارداد احیای مرحلهای تالاب انزلی به روش زیست پالایی تسریع یافته و افزایش حجم آبگیری، کاهش متوسط یک متر ارتفاع لجن.
این قرارداد در فاز اول در بخش تالاب مرکزی به وسعت ۱۲۰۰ هکتار اجرایی میشود. این قرارداد میان شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان و سازمان حفاظت محیط زیست با اعتبار بالغ بر ۸۰۰ میلیارد ریال به امضا رسید.
هدف از این پروژه که در مدت ۲۱ ماه اجرایی میشود، افزایش حجم آبگیری به میزان ۸۰۰ تا ۱۲۰۰ میلیون متر مکعب و کاهش عمق لجن به میزان متوسط ۶۰ تا ۱۰۰ سانتیمتر است.
امضای قرارداد طراحی، ساخت و بهرهبرداری از دمو پلنت غشایی برای استحصال دی اکسید کربن از گاز دودکش.
این قرارداد میان یکی از شرکت های دانشبنیان و پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی با مبلغ ۱۰۱ میلیارد و ۵۶ میلیون ریال به امضا رسید.
با توجه به پیوستن ایران به تفاهمنامه آب و هوای پاریس و همچنین پروتکل کیوتو در راستای کاهش انتشار گازهای گلخانهای و همچنین خلق ثروت از گازهای احتراقی، قرارداد طراحی و ساخت از دمو پلنت غشایی برای استحصال دی اکسید کربن از گاز دودکش به امضا رسید.
این قرارداد در ادامه سه قرارداد قبل مجموعا با ارزشی معادل ۲۰ میلیارد ریال منعقد شده است.
انعقاد قرارداد ساخت و نصب و راهاندازی یک دستگاه سامانه بازرسی کامیونی مدل سیار به همراه ارائه خدمات گارانتی.
این قرارداد میان بخش خصوصی و یک شرکت دانشبنیان مستقر در شهرک علمی ــ تحقیقاتی اصفهان با مبلغ ۱۳۵ میلیارد ریال به امضا رسید.
دستگاه بازرسی کانتینری کالا جزو دستگاههای استراتژیک برای هر کشور و بهویژه ایران است، چرا که از یک طرف با توجه به اینکه مرزهای ما آماج نفوذ دائمی قاچاقچیان مختلف مواد مخدر، سلاح، مواد منفجره و یا کالاهایی است که ورود بدون مجوز آنها موجب زیانهای جبران ناپذیری به محصولات ساخت ایران میشود. این دستگاه به کمک مرزبانان برای حفظ امنیتی کشور میآید. بومی بودن نرمافزار کنترلی این دستگاه موجب حفظ اطلاعات استراتژیک گمرکات و مرزهای کشور خواهد شد.
به گزارش ایسنا، انعقاد قرارداد تولید انواع مرکبهای پرینتر و پلاترهای جوهرافشان با استفاده از مواد معدنی، گیاهی و فناوری نانو.
این قرارداد میان بخش خصوصی و یک شرکت دانشبنیان مستقر در پارک علم و فناوری زنجان با مبلغ ۱۸۰ میلیارد ریال به امضا رسید.
با بهرهبرداری از خط تولید این طرح، ایران به جمع پنج کشور تولیدکننده مرکب پرینتر و پلاترهای جوهرافشان خواهد پیوست.
امضای قرارداد میان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری
این قرارداد به منظور ثبت مالکیت معنوی میان این دو نهاد به امضا رسیده است.