توقیف محموله میلیاردی پوشاک قاچاق در مشگین شهر
![توقيف محموله ميلياردي پوشاک قاچاق در مشگين شهر](https://baztab.ir/wp-content/uploads/2017/08/106-2.gif)
جانشین فرمانده انتظامی استان از توقیف محموله یک میلیارد ریالی البسه قاچاق در عملیات مشترک مأموران انتظامی “مشگین شهر” و اداره مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان خبر داد.
به گزارش آریا به نقل از پایگاه خبری پلیس، سرهنگ “رحیم سروری” اظهار داشت: در راستای تداوم اجرای طرح تشدید مبارزه با قاچاق کالا و ارز ؛ مأموران انتظامی “مشگین شهر” موفق شدند در عملیاتی مشترک با مأموران اداره مبارزه با قاچاق کالا ، قاچاقچی البسه خارجی را دستگیر کنند.
وی افزود: قاچاقچی دستگیر شده، با یک دستگاه سواری سمند محموله البسه قاچاق را حمل می کرد که در عملیات تعقیب و گریز زمین گیر شد.
جانشین فرمانده انتظامی استان اردبیل با اشاره به اینکه در بازرسی از خودرو ۶۷۹ ثوب انواع البسه قاچاق کشف شد، گفت: طبق نظر کارشناسان ارزش محموله مکشوفه یک میلیارد ریال برآورد شده است.
سرهنگ “سروری” تصریح کرد: قاچاقچی دستگیر شده با تشکیل پرونده به مقام قضائی تحویل و خودرو توقیفی به پارکینگ منتقل شد.