“توضیحات وزیر ارشاد درباره بازداشت پژمان جمشیدی

    کد خبر :1169867
پیام وزیر فرهنگ و ارشاد به بیست و دومین جشنواره ملی تئاتر فتح خرمشهر

سید عباس صالحی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، در واکنش به ماجرای بازداشت پژمان جمشیدی، توضیحاتی را ارائه داد و اعلام کرد که این پرونده به دلیل داشتن شاکی خصوصی، از مسیر قضایی خود پیگیری می‌شود.

 وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حیاط دولت با اشاره به اینکه پس از انتشار عمومی خبر بازداشت پژمان جمشیدی مطلع شدند، توضیح داد: “چون این مسئله شاکی خصوصی دارد، طبیعتاً مسیر قضایی خود را طی می‌کند. در صورتی که شاکی، مدعی‌العموم باشد، وزارت ارشاد می‌تواند ورود جدی‌تری داشته باشد، اما در این مورد که شاکی خصوصی است، کار پیچیده‌تر می‌شود.”

وی افزود که در چنین پرونده‌هایی پیگیری‌های خاصی از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی امکان‌پذیر نیست و تاکید کرد که وزارت ارشاد نمی‌تواند به راحتی وارد مسائل قضایی این‌چنینی شود.

در همین راستا، روز گذشته خبری منتشر شد که در آن یک دختر جوان ۲۰ ساله که هنرجوی بازیگری است، از پژمان جمشیدی شکایت کرده است. او در شکایت خود مدعی شد که این بازیگر معروف با وعده همکاری در پروژه هنری، او را فریب داده و پس از سوار کردن به خودرو، به اجبار به منزل شخصی‌اش برده و در آنجا وی را محبوس کرده و مورد آزار و تجاوز قرار داده است.

پس از ثبت شکایت، پرونده با دو عنوان اتهامی “آدم‌ربایی” و “تجاوز به عنف” در دستور کار مراجع قضایی قرار گرفت. رسیدگی به این اتهامات در دادگاه فرهنگ و رسانه ادامه خواهد یافت و جلسه‌ای غیرعلنی با حضور شاکی و متهم نیز برگزار شده است.

در همین حال، مقام قضایی پس از تفهیم اتهام به متهم، قرار قانونی برای وی صادر کرده است.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید