توزیع۴۸۰ میلیارد تومان برای جمعآوری بخاریهای نفتی مدارس
رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور از توزیع۴۸۰ میلیارد تومان اعتبار برای جمعآوری بخاریهای نفتی مدارس سراسر کشور خبر داد.
مهراله رخشانی مهر در حاشیه افتتاح دو مدرسه در پلدختر در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه بحث جمع آوری بخاری های نفتی از اولویتهای اصلی ما در سال ۹۸ است، اظهار کرد: با تخصیص اعتبارات مناسب از سوی سازمان برنامهریزی، این اتفاق خیلی زودتر در استانها شروع شده است.
وی با بیان اینکه ۲۴ هزار کلاس درس در ابتدای سال داشتیم که علمک گاز تا مدرسه رفته بود و زیرساخت جمع آوری بخاری نفتی فراهم شده بود، تصریح کرد: در سه ماهه گذشته این آمار به ۱۴ هزار مدرسه کاهش یافت.
رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با تاکید بر اینکه بیشترین آمار بخاریهای نفتی با۲۸۰۰ مورد مربوط به لرستان بوده است، افزود: طی سه ماهه گذشته ۱۳ میلیارد تومان اعتبار در این بخش به لرستان اختصاص یافته است.
رخشانی مهر با اشاره به اینکه از ابتدای ۹۸ تا امروز۴۸۰ میلیارد تومان اعتبار برای جمع آوری بخاری های نفتی در کشور توزیع شده است، گفت: تعداد قابل توجهی از بخاریهای نفتی مدارس در استانها جمعآوری شده است.
وی با اشاره به اینکه از زمان سیل در سه استان گلستان و لرستان و خوزستان، سازمان نوسازی مدارس یک برنامه بلند مدت و یک برنامه کوتاه مدت تدوین کرد، افزود: در کوتاه مدت و برای مهرماه باید هرچه سریعتر مدارس تعمیری را آماده میکردیم تا به چرخه آموزش برگردند و امروز در لرستان همه مدارس نیازمند تعمیرات تحویل اداره کل آموزش و پرورش استان شده است.
وی با بیان اینکه مدارسی هم در نقاط خاص قرار داشت که نیازمند تعمیرات اساسی و بازسازی بودند، افزود: تعمیرات این مدارس انجام شده است و امروز یک مدرسه ۱۲ کلاسه در پلدختر نیز در مدت زمان دو ماه تحویل استان شد.
رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با تاکید براینکه یک مدرسه ۶ کلاسه در معمولان نیز با حمایت خیرین حقیقی و حقوقی به بهره برداری رسید، افزود: خیرین مدرسهساز در اردیبهشت ماه تعهد کردند۲۱۰ میلیارد تومان را برای تکمیل پروژه های مناطق سیلزده اختصاص دهند که خوشبختانه این اتفاق خوب رقم خورد و امروز ۱۲۲ کلاس درس با حمایت خیرین تحویل آموزش و پرورش لرستان می شود.
به گزارش فارس، رخشانی مهر با اشاره به اینکه در عین حال که در مناطق سیل زده بحران را پشت سر گذاشته ایم، گفت: محرومیتهایی از گذشته به جا مانده و مدارسی جدید باید جایگزین شوند تا روستاها فضای آموزشی داشته باشند.
وی تصریح کرد: برای مناطق سیلزده و روستاها نیز پروژههایی تعریف شده که با پیشرفتهای متفاوت از ۱۰ تا۸۰ درصد در حال اجرایی شدن هستند و این مدارس طی یک دوره مشخص تحویل می شود و از پایان آبان ماه امسال سری دوم مدارس ما تحویل خواهد شد و تا پایان سال 98 پرونده مدارس منطقه سیل زده لرستان بسته خواهدشد.