تمهیدات دستگاههای ترافیکی و امدادی برای عید فطر
دستگاههای ترافیکی و امدادی آمادگی خود را برای پوشش روز عید سعید فطر و ارائه خدمات به شهروندان اعلام و برنامهها و تمهیداتشان را تشریح کردند.
به گزارش ایسنا، دستگاههای ترافیکی، خدماتی و امدادی برای اجرای تمهیداتشان در روز عید فطر در راستای آسایش شهروندان، از آمادگی کامل برخور دارند و برای ارائه خدمات در زمان مناسب، در مناطقی مشخص و نزدیک به محل برگزاری مراسم مستقر میشوند. همچنین برای برگزاری نماز عید فطر محدودیتهای ترافیکی نیز اعمال شده است.
تمهیدات سازمان اورژانس کشور برای عید فطر
سخنگوی سازمان اورژانس کشور تمهیدات این سازمان برای عید فطر را تشریح کرد.
مجتبی خالدی با اشاره به تمهیدات سازمان اورژانس کشور برای عید فطر اظهار کرد: در این رابطه دستورالعملهای لازم در چند حوزه صادر شده است. یکی از مأموریتهای ما مربوط به بخش پزشکی است و مأموریت دیگر ما نیز استقرار عوامل اورژانس است که در 100 پایگاه در شهرها حضور خواهند داشت.
سخنگوی سازمان اورژانس کشور با اشاره به برگزاری نماز عید سعید فطر، گفت: در مراکز برپایی نماز نیز استقرارهای لازم انجام میشود که مهمترین بخش مربوط به استقرارهای تهران است که در این زمینه جلسات لازم و هماهنگیهای مورد نیاز انجام شده است.
وی همچنین ادامه داد: در زمان برگزاری نماز از 65 دستگاه اتوبوس آمبولانس اورژانس در نقش درمانگاههای سرپایی استفاده میشود و تمام تلاش ما این است که به مصدومان در این درمانگاههای سرپایی خدمت رسانی شود و در صورت نیاز به انتقال افراد به مراکز درمانی این انتقال نیز توسط آمبولانسها انجام میشود.
تمهیدات آتشنشانی تهران برای روز عید فطر
در ادامه نیز سخنگوی سازمان آتشنشانی تهران تمهیدات این سازمان برای روز عید فطر را تشریح کرد.
سیدجلال ملکی به برپایی نماز عید سعید فطر در مصلی تهران اشاره کرد و گفت: در همین راستا سازمان آتشنشانی تهران نیز تمام تلاش و توان خود را برای برپایی و تأمین ایمنی این مراسم به کار خواهد بست.
وی ادامه داد: به همین منظور علاوه بر اینکه در این روز ۱۳۰ ایستگاه آتشنشانی در حال آماده باش کامل هستند، آتشنشانان نیز در ۴۸ نقطه مستقر خواهند شد که ۴۶ نقطه آتشنشانان عملیاتی با خودروها و تجهیزات مربوطه و در دو نقطه هم آتشنشانان داوطلب مستقر خواهند شد.
سخنگوی آتش نشانی اظهار کرد: در مجموع ۶۰ خودرو که شامل ۲۸ خودروی سنگین، ۱۴ دستگاه خودروی سبک و ۱۸ دستگاه موتور میشود به همراه ۱۳۵ نفر از آتشنشانان که ۲۰ نفر از آنها داوطلب هستند و قبلا دورههای آتشنشانی را در سازمان گذراندهاند در این محلها حضور دارند.
وی با اعلام محدوده استقرار آتشنشانان در پارکینگهای شمالی، جنوبی و بخشی از خیابان رسالت و خیابان قنبرزاده و خیابانها و معابر اطراف و منتهی به مصلی و محدودههای داخلی مصلی و شبستان اصلی، گفت: استقرارها از ساعت سه بامداد آغاز خواهد شد و تا پایان برگزاری مراسم و تخلیه کامل محلها ادامه خواهد داشت.
ملکی در پایان با تبریک فرا رسیدن عید سعید فطر از مردم تقاضا کرد مثل همیشه با سازمان آتشنشانی تهران همکاریهای لازم را داشته باشند و در صورت وقوع هر حادثهای با حفظ خونسردی و ترک محل مراتب را به اکیپهای مستقر و یا سازمان آتشنشانی تهران اطلاع دهند.
ممنوعیتها و محدودیتهای ترافیکی نماز عیدفطر در تهران اعلام شد
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ نیز محدودیتها و ممنوعیتهای ترافیکی نماز عیدفطر در پایتخت را تشریح کرد.
سردار محمدرضا مهماندار درباره محدودیتهای تردد در روز عیدفطر گفت: تردد کلیه وسایل نقلیه از ساعت ۴ صبح روز عیدفطر در خیابان شهید بهشتی از تقاطع سهروردی به سمت غرب تا خیابان قائم مقام فراهانی، خیابان شهید علیاکبری از خیابان شهید مطهری به سمت شمال تا خیابان بهشتی، خیابان میرعماد از خیابان شهید مطهری تا خیابان شهید بهشتی و خیابان پاکستان در ضلع غربی مصلی امام خمینی(ره) ممنوع خواهد بود.
وی افزود: همچنین طول خیابانهای هویزه و خرمشهر در حد فاصل صابونچی و خیابان شهید قنبرزاده، مسیر غرب به شرق بزرگراه رسالت در محدوده مصلی امام خمینی(ره) از تقاطع کردستان، مسیر شرق به غرب بزرگراه رسالت از پل سیدخندان نیز شامل این محدودیتها میشود و برای خط ویژه اتوبوسرانی در خیابانهای شهید بهشتی و شهید مطهری نیز محدودیت تردد وجود دارد.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ درباره محدودیت توقف این روز نیز اظهار داشت: از ساعت ۲۴ شب قبل از مراسم توقف کلیه وسایط نقلیه در برخی محدودهها ممنوع و پاکسازی کامل انجام خواهد شد. این محدودهها شامل طول بزرگراه مدرس از میدان هفت تیر تا حقانی در هر دو مسیر، طول بزرگراه رسالت از بزرگراه آفریقا تا پل سید خندان در هر دو مسیر، طول خیابان شهید قنبرزاده در حدفاصل بزرگراه رسالت تا خیابان شهید بهشتی در هر دو مسیر و طول خیابان شهید بهشتی از میدان تختی تا خیابان قائم مقام فراهانی است.
مهماندار اضافه کرد: درهمین راستا به افرادی که خودرویشان در این محدوده متوقف است، توصیه میکنم نسبت به جابجایی خودروی خود از این معابر اقدام کنند.
به گفته وی، در طول خیابان میرعماد حدفاصل خیابان شهید مطهری تا خیابان شهید بهشتی، طول خیابان شهید مفتح در حد فاصل خیابان شهید بهشتی تا خیابان شهید مطهری (به استثنای اتوبوسهای شرکت واحد)، طول خیابان پاکستان از خیابان شهید بهشتی تا بزرگراه مدرس، طول خیابانهای هویزه و خرمشهر در حدفاصل قنبرزاده تا عشقیار (به استثنای موتورسیکلتها)، محدوده ضلع غربی میدان هفتتیر در حد فاصل خیابان زهره و خیابان قائم مقام فراهانی و طول خیابان شهید مطهری در حد فاصل بزرگراه مدرس تا خیابان سهروردی مشمول این محدودیتها میشود.
مهماندار درباره مسیرهای پیشبینی شده برای استقرار و فعالیت تاکسیهای ون گفت: مسیر شماره یک شامل پارکینگ لجستیک ـ درب اصلی مصلی است که مسیر رفت از خیابان شهید نقدی، شهید علی اکبری، بهشتی تا مصلی و مسیر برگشت از مصلی، خیابان شهید مفتح و خیابان شهید نقدی خواهد بود. مسیر شماره دو از تقاطع خیابان سهروردی- شهید بهشتی تا میدان تختی بهصورت رفت و برگشت است و در صورت انسداد محور از زیر پل شریعتی، خودروهای ون باید در زیر پل سید خندان دپو شوند. مسیر سوم از میدان هفتتیر به سمت شمال، بزرگراه مدرس، ضلع شمال مصلی بهصورت رفت و برگشت از طریق خیابان شهید قنبرزاده، خیابان شهید مفتح و میدان هفتتیر خواهد بود.
وی در همین رابطه افزود: مسیرهای چهارم و پنجم از پارکینگهای بیهقی و بنیاد مستضعفان تا مصلی امام خمینی(ره) است که مسیر رفت از خیابان آفریقا، میدان آرژانتین، بزرگراه رسالت تا ضلع شمالی مصلی و مسیر برگشت از ضلع شمالی مصلی، خیابان شهید قنبرزاده، خیابان شهید بهشتی، خیابان احمد قصیر تا پارکینگ بیهقی و بنیاد مستضعفان خواهد بود. مسیر ششم نیز از زیر پل سیدخندان جهت حرکت از سهروردی به سمت جنوب، در خیابان خرمشهر به سمت غرب تقاطع قنبرزاده بهصورت رفت و برگشت از زیر پل سیدخندان است.
مهماندار درباره سایر مسیرهای پیشبینی شده نیز اظهارکرد: مسیر هفتم برای رفت از پل حقانی – رسالت به جنوب و در برگشت از طریق دوربرگردان قبل از تونل رسالت در مسیر حقانی به سمت شمال ادامه خواهد یافت. مسیر شماره هشت برای استفاده از پارکینگ شماره یک، در برای رفت از ابتدای بزرگراه همت به جنوب تا انتهای بزرگراه رسالت و مسیر برگشت همانند مسیر رفت بهصورت بالعکس خواهد بود. مسیر شماره نُه در صورت تکمیل پارکینگ شماره یک و اعمال محدودیت ترافیکی، در جهت رفت از طریق بزرگراه همت به سمت شرق وارد بزرگراه حقانی به سمت جنوب شده و همانند مسیر شماره پنج نسبت به جابهجایی نمازگزاران اقدام خواهند نمود. مسیر دهم نیز طول خیابان خرمشهر و هویزه حد فاصل خیابان سهروردی تا خیابان صابونچی و بالعکس در نظر گرفته شده است.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ گفت: محل استقرار تاکسیهای ون، ویژه جابهجایی گمشدگان در پارکینگ لجستیک ارتش واقع در خیابان شهید بهشتی نرسیده به خیابان شهید مفتح است. همچنین محلهای پیشبینی شده جهت توقف موتورسیکلتهای نمازگزاران شامل طول خیابانهای هویزه و خرمشهر در ضلع شرقی مصلی، حد فاصل صابونچی و شهید قنبرزاده است. پارکینگ لجستیک واقع در ضلع جنوبی خیابان شهید بهشتی قبل از خیابان شهید مفتح نیز برای انتقال خودروهای پاکسازی شده پیشبینی شده است.